Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Alle skal skinne!

Alle skal skinne!

Anders Kristiansen har fått interessen for klokker inn med morsmelken. I over tjue år har han solgt smykker og ur på Hvaltorvet, med følgende mål: Alle fortjener å skinne!

Navn: Anders Kristiansen

Alder: 46 år

Stilling: Daglig leder

Butikk: Gullsmed Bjørklund

 År på Hvaltorvet: Vi hadde 20-års jubileum på Hvaltovet i fjor, som vi feiret skikkelig. Vi åpnet 11. juli 1996, og jeg har vært med helt fra starten.

Elsker jobben min, fordi: Menneskene! De er det aller beste med jobben. Hver dag møter jeg utrolig mange hyggelige mennesker, og det er fint å bidra til at de får den hjelpen de trenger.

Kunden i fokus: Kundeservice er det viktigste vi driver med. Vi har godt voksne ansatte, som har lang og god erfaring med ur og smykker. Fordi vi selger varer med høy verdi, er stort sett alle varene innelåst og det gjør det ekstra viktig med god service og fagkunnskap. Vi har som mål å hjelpe kundene med alt innen smykker og ur, og tar service og reparasjoner også på varer som ikke er kjøpt hos oss.

Nå selger vi mest: Diamanter. Sandefjord-damene liker de vakre edelstenene, og vi selger mye diamantsmykker. De mest trendy moteklokkene går det også mye av. Morsomt å de at ungdommene har fått tilbake interessen for klokker, de er i motebildet som aldri før.

Mitt beste tilbud: Vi skal ikke være en tilbudsbutikk, men ønsker i stedet å selge verdifulle gjenstander til gode priser. Smykker og ur er ofte en investering, og derfor skal kundene vite at de får god kvalitet til riktig pris.

Mitt beste kjøp: Klokken min, en Seiko Sportura som jeg har hatt i tre år. Jeg er født inn i en urmakerfamilie, og har alltid vært veldig interessert i klokker.

Hverdag og fest – motebildet akkurat nå: Etter noen år med mye store stener og bling-bling, er vi tilbake til det enkle uttrykket. Det gjelder både for smykker og ur. Tradisjonelt gult gull kommer for fullt, og klokkene er gjerne med pen skinnrem og ren skive. Triwa, Skagen, Nixon og Gant er typiske moteklokker, de andre merkevarene er mer tradisjonelle.

Mine tre Hvaltorvet-favoritter: Kanskje litt guttete, men Telenor, Teknikkmagasinet og Kafka.

Når jeg ikke er på jobb: Akkurat nå er jeg opptatt på jobb det meste av tiden, fordi vi åpner to nye butikker i Tønsberg. Vi har hatt mange faste kunder fra nabobyen vår, så nå gir vi de et mer lokalt tilbud.

Når jeg ikke jobber gjør jeg som mange andre i Sandefjord, drar på hytta og står på ski eller tar en tur ut fjorden med båten.