Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Black Friday – åpent fra 8-22!

Black Friday – åpent fra 8-22!

Siste fredagen i november er alltid Black Friday. Dette er gammel tradisjon fra USA som indikerte at da gikk handelen fra røde til sorte tall i regnskapsbøkene. Tradisjonen ble hentet opp i Norge for relativt få år siden, men er nå en etablert aktivitet for mange som driver handel. Enkelte produsenter, som også har butikker, har valgt å lansere kontra-aktiviteter den dagen som kanskje er mer bærekraftige på lang sikt. Eksempler på dette i år er IKEA og Bergans for å nevne noen.

Uansett, Black Friday er rett om hjørnet og dagen blir en festdag for alle forbrukere som er ute etter supertilbud. For butikkene er dagen på flere måter også en «kickstart» på julehandelen. De bugner av gode tilbud som stort sett gjelder bare den dagen, eller i et bestemt tidsrom. Det vil helt klart lønne seg å besøke senteret flere ganger hvis man har mulighet.

Hvaltorvet har utvidet åpningstiden på Black Friday fra kl. 08:00 til 22:00. Velkommen til en festdag, og vi er 200 butikkselgere som gleder seg til å møte deg, og yte god service!

 

Sjekk ut alle tilbudene her: