Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Black Friday for alle penga

Black Friday for alle penga

 

Black Friday er egentlig dagen da varehandelen i USA «feiret» overgangen fra røde til sorte tall i regnskapsbøkene sine. Etter hvert ble det nettbutikkene som tok opp denne hansken i våre handelsstrøk, og nå er stort sett hele varehandelen med på denne dagen – dagen da de beste tilbudene gjelder.

Vi på Hvaltorvet åpner kl.08:00 og holder åpent til kl. 22:00. Serveringsstedene serverer en frokost til kr. 35,- frem til kl. 10:00. Så er du er en av morgenshopperne, får du en enkel frokost og kaffe for kr. 35,-. Har du lyst på noe varmt serverer Narvesen pizza til kr. 20,-  (Kaffe og bakevare til kr. 25,-) Ellers på senteret er det tilbud og rabatter så langt øye kan se. De gode kjøpene står i kø i likhet med kundene.

Alle kjedebutikkene har stort de samme tilbudene på Hvaltorvet som på andre sentre, så ingen grunn til å kjøre over kommunegrensene etter bedre tilbud. Vi har også TV-sendinger fra live-studio i 1. etasje SYD med Sandefjords Blad på Facebook, vår egen og avisens. Konkurranser, premier og sendinger fra kl. 12:00 til ut på ettermiddagen. Velkommen!

 

Sjekk en del av tilbudene her: https://issuu.com/amediaannonse/docs/blackfriday2018-hvaltorvet?e=19057813/65894271