Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Dugnaden er ikke over

Dugnaden er ikke over

Selv om stadig flere blir vaksinert, er det viktig å overholde de smitteverntiltakene som gjelder i vår kommune. Dugnaden er ikke over, det er fortsatt smitte og vi må alle ta vår del. Hvaltorvet skal være et trygt sted å handle, og vi har stadig tiltak gående. Antibacen er aldri langt unna, ekstra rengjøringsrutiner, sitteplasser er redusert og munnbind er påbudt i senteret. Vi ber også våre kunder å holde avstand og merke seg at alle butikkene har maks antall kunder i butikk samtidig. Dette er godt merket ved butikkenes innganger.

Vi monitorerer også antall personer inne samtidig, og det vil kommuniseres på TV skjermene dersom vi nærmer oss kritiske nivåer. Det har forøvrig ikke vært nødvendig så langt. Vi har 18.000 m2 butikk- og fellesarealer og har satt «besøksgrensene» langt under det som er anbefalt. Summen av alle tiltakene og oppfølgingen gjør Hvaltorvet et trygt sted å besøke.

Sommeren her er og kanskje det er behov for å forny litt her og der? Ta turen til oss, og la deg inspirere av sommerlige råd og husk; det er alltid et smil bak munnbindene på Hvaltorvet!

Link til gjeldende smittevernregler i Sandefjord Kommune: https://www.sandefjord.kommune.no/helse-sosial-og-omsorg/koronainfo/dette-gjelder-i-sandefjord-kommune/