Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Espresso House brenner for god kaffe

Espresso House brenner for god kaffe

Espresso House´ historie startet i 1996 da den første kaféen ble åpnet av Charles og Elisabet Asker i Kyrkogatan i Lund, Sverige. Siden den gang har Espresso House utviklet seg til å bli Nordens største kaffebarkjede med over 400 kaffebarer fordelt på 5 land; Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark. Mye har skjedd siden oppstarten for over 20 år siden, men fremdeles er pasjonen; En stor lidenskap for kaffe!

All kaffe som serveres av Espresso House er spesialkaffe som scorer min 80 poeng på en kvalitetsskala fra 0 til 100. Det er kun 5% av all kaffe som oppnår dette kvalitetsnivået, og Espresso House er i toppklassen i verden med sine krav til kvalitet på brenning, bønner, aroma og ferskhet.

Foruten deilig kaffe i alle «valører», serverer Espresso House nydelige småretter som croissanter, bagels, focaccia, salater og et rikt utvalg av ferskt bakverk. Alle ansatte må gjennomføre et baristakurs og alle ansatte på Espresso House streber etter å gi kundene sine verdens beste kaffeopplevelse. Fra 21. februar ønsker vi velkommen til Espresso House på Hvaltorvet!