Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Her er det hjerterom!

Her er det hjerterom!

Hvaltorvet gleder seg over et bra fjorår med en marginal økning i forhold til 2019. Ikke verst i forhold til alle utfordringene de fleste bransjer har hatt i pandemiens år. Senteret har klart å ivareta smittevernsreglene på en god måte, i godt samarbeid med butikkene og ikke minst kundene. Starten på 2021 har vært spesiell hvor regjeringen på årets andre dag anbefalte oss å være hjemme.  I skrivende stund er smittesituasjonen utflatende og synkende i vår kommune, og det lempes litt på restriksjonene.

Hvaltorvet ser fremover og lengter mot normalen. Aktivitetsplanen for 2021 rulles ut og vi gleder oss til årets første kampanje, «Alle hjerter gleder seg» fra 1. – 14. februar. Vi tror at denne hyggelige aktiviteten med hjerter og kjærlighet er etterlengtet, og kunne neppe passet bedre.

Smittevernsreglene gjelder fortsatt, og er du i tvil om du kan holde «meter`n – bruk munnbind. Vi har tidligere annonsert grønne soner tidlig og sent i åpningstiden, men nå anbefaler vi kundene generelt å bruke hele åpningstiden. Alle butikkene er merket med maks antall i butikk og samtidig har vi et maks antall på senteret som sier at vi kan ha 1400 mennesker totalt på våre 18.000 m2. Dette er vi langt innenfor, selv på de mest travle lørdagene i en normal situasjon uten pandemi.

Vi ønsker deg en hyggelig og trygg handel på Hvaltorvet.