Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Hipp, hipp det er mai!

Hipp, hipp det er mai!

Mai er festligheter på rekke og rad. Konfirmasjoner, 17. mai, bryllupssesongen er i full gang og anledningene står i kø. For mange er det utrolig greit å bruke bunaden, mens andre jakter på det gode festantrekket. Uansett er det lurt å gå for et antrekk som er behagelig å ha på. Det gjelder ikke minst for barna. Du må føle deg vel i nye klær. Hos oss på Hvaltorvet finner du det meste til de fleste anledninger.

17. mai er på mange måter barnas store dag. Dagen fylles gode tradisjoner og glede, og maven med is og pølser. Og hva var vel nasjonaldagen uten korps? Hele 27.000 barn under 15 år spiller i korps og gjør dagen hyggeligere for oss andre. Hurra for alle korpsmusikanter!

 Tips til festbordet

 

Mai måned kan fort bli en rekke av festbord. For å dekke et hyggelig bord er det lurt å finne ut hvilken stil man ønsker. Start gjerne kvelden før, da er det god tid til å tenke, og eventuelt endre underveis. Det kan være et tips å bruke en nøytral duk og servise og heller boltre seg i farger på blomster og tilbehør. Alt til et vellykket festbord har vi på Hvaltorvet.

 Alt klart til konfirmasjonen?

 

Stemningen er forventningsfull og det er alltid litt sommerfugler i maven både hos konfirmanten og familien ellers. Er antrekket klart, kaken bestilt, duken strøket og har alle fått bestikk? Start forberedelsene hos oss på Hvaltorvet – vi har alt du trenger til konfirmasjonen og gave til konfirmanten.

Les vårt Glade Mai Dager bilag her: https://bit.ly/2HwdimF