Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Høstens MÅ ha

Høstens MÅ ha

RUTER, RYSJER OG FUSKEPELS

Vi går en lun høst i møte, med varme farger, fløyel og klassiske mønstre. Nyhetene er pakket ut, og vi gleder oss til å hjelpe deg med det siste for stilen din. Her er en smakebit.

 

Høstens aller viktigste trend er en klassiker: Ruter. Fra skotskrutete i grønt, blått og rødt, til elegant sort og hvitt. Vil du ta den helt ut så velger du et fullt antrekk med jakke og skjørt eller bukse i ruter, eller du kan dresse opp en lun ullgenser og bukser i cordfløyel med et rutete skjerf i varme farger.

Sommeren var levende og fargerik med masse vakre blomstermønstre, disse fortsetter inn i høsten, men fargetonene er mer dempet. Klesbutikkene våre er fulle av kjoler og bluser med blomstermønster, og det feminine understrekes ved mye rysjer og knytebånd i designet.

Se for deg naturen en klar septemberdag, og du har fargepaletten som er trendy akkurat nå. Oransje, brunt, mørk gul og mosegrønt er helt riktige farger for høstens antrekk. I tillegg er det mye sort til gutta, helst fra topp til tå og gjerne med en kul, rocka skinnjakke. Athleisure-stilen, som er en blanding av det klassiske og sporty, fortsetter også for menn. Sneakers og logogensere i kombinasjon med en klassisk frakk eller dressjakke er sikker vinner.

Fuskepelser så vi mye av i fjor, og de er like aktuelle for høsten. Også på sko. Se etter fine detaljer med fuskepels på sko i semsket eller lakk, og velg platåhæler på sneakers. Ellers er stilrene ankelboots, gjerne i høstens dype farger, et godt valg.

Interiørtrendene følger klesmoten med mye fløyel, blomsterprint og dype farger. Også her er oransje en viktig farge, enten som skarp kontrast eller i mer dempet tone. Store flater som vegger, møbler og gardiner kan holdes i dyp blå, grå eller jordfarger, mens mindre interiørdetaljer som puter, vaser, pledd og service gjerne har store mønstre i burgunder, blått, sennepsgult og gull.

Vi vet at det kommer både sol, regn og kalde dager – stikk innom så hjelper vi deg deg med et helhetlig og trendy uttrykk i høst.