Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Kiosk med mye attåt

Kiosk med mye attåt

Iskalde softis gir de ansatte hos Narvesen svette arbeidsdager. Og det liker de! Sør i senteret håper Wenche-Beate Moldeklev Erlandsen at kundene får med seg både service og litt ekstra kos under handelen.

 

Navn: Wenche-Beate Moldeklev Erlandsen

Alder: 47 år

Stilling: Franchise-taker

Butikk: Narvesen

År på Hvaltorvet: Overtok som franchise-taker av Narvesen 27. april 2016. Jeg har vært i Reitan-gruppen i over 20 år, og i dette systemet er driftsmetodene veldig like. Dessuten drev en god venninne butikken før meg, så jeg visste godt hva jeg gikk til.

Elsker jobben min, fordi: Jeg treffer masse fine mennesker. Hver eneste dag! Det er derfor jeg driver med dette. Narvesen representerer en bransje i en spennende utvikling. Før var Narvesen kun en kiosk, nå er varetilbudet mer sammensatt. Vi kjører mer fokus på gode kampanjer for kundene, og er store innen magasiner (også mye utenlandske) og spill som Lotto og Tipping. Jeg ser bare spennende muligheter fremover, og gleder meg hver dag til å gå på jobb og treffe folk.

Kunden i fokus: God service er det aller viktigste. Selv om ikke kundene alltid er i topp humør, så skal de møte en hyggelig betjening hos oss. Jeg fikk med positive og blide ansatte da jeg overtok, og alle gjør hva de kan for å hjelpe de som handler. Vi har mange faste kunder, både unge og gamle, og det er til og med noen som gir beskjed når de skal på ferie og ikke kommer innom på en stund.

Nå selger vi mest: Is! Masse soft-is, og sjokoladestrø er den mest populære. Brus og slush går det også mye av i sommersola.

Mitt beste tilbud: Baconpølser til kun 29,- kroner. Perfekt hvis du trenger litt ekstra påfyll for eksempel under Fjordfesten eller Sandarcupen.

Mitt beste kjøp: Jeg er svak for den baconpølsen som vi har på tilbud nå – den er god. Og innimellom må jeg ha en varm bolle når de kommer nystekte ut av ovnen om morgenen.

Butikken vår: Vi er en typisk kjøpesenter-butikk. Det betyr at vi satser mye på barnefamilier og folk som er i byen for å kose seg. Juli har vært en kjempebra måned, og vi har solgt masse is og brus i det fine været.

Hvaltorvet er et flott senter med veldig god beliggenheten, midt i sentrum. Det blir mye hyggeligere for alle når det er skikkelig liv i byen, og blir det noe av planene på Tivolitomta kan jeg love at Narvesen vil holde søndagsåpent.

Mine tre Hvaltorvet-favoritter: Oj, kan jeg kun nevne tre? La Baguette, Stormberg, Kid, Vero Moda, Match, Jordbærpikene… De er jo så bra alle sammen her i senteret!

Når jeg ikke er på jobb: Da er det unger og fotball. Jeg har tre gutter, som alle hjelper til i butikken når det trengs. Nå er de to eldste på vei ut av huset, mens yngstemann fremdeles er ivrig på Runar, så det blir mange timer på fotballbanen. Gjerne sammen med hunden vår Muffe, som er en ivrig supporter på sidelinja.

Nå er det klart at jeg skal overta enda en Narvesen-butikk, så da blir det nok noen ekstra timer med regnskap og bestillinger på kveldene.