Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)

Ledige stillinger

Normal – vi søker Assisterende butikksjef i 100% stilling

Om virksomheten:
Normal Norge A/S har med stor suksess åpnet over 90 butikker i Norge.
Ekspansjonen fortsetter i hele landet.
Virksomheten er en meget dynamisk kjede, med et unikt konsept når det gjelder markedsføring/ branding, vareutvalg og priser.
Det er en virksomhet hvor en møter hverandre i øyehøyde, og hvor en ønsker at kollegaer skal lykkes.
Virksomheten har en sunn økonomi, og er inne i en meget positiv utvikling. Virksomheten har en ambisiøs vekstplan for Norge.

 

Arbeidet:

Som assisterende butikksjef vil du sammen med butikksjef lede arbeidet med å sikre en fantastisk butikkopplevelse for kundene, slik at de ønsker å besøke oss igjen. Du har lyst til å ta vare på butikken, kundene og medarbeiderne. Du vil samtidig få muligheten til å være med på en fantastisk reise i en detaljehandelskjede i voldsom utvikling. Det er behov for at du kan arbeide på dagtid, kveldstid og noen helger iht. våre åpningstider.

Ønskede kvalifikasjoner:
Du har erfaring fra detaljhandel, gjerne som assisterende.
Du er målrettet og sulten på å utvikle deg selv og har gode samarbeidsevner.
Evne å skape entusiasme og trivsel blant dine kolleger.
Du er pliktoppfyllende, flittig og møter på jobb med godt humør slik at våre kunder og dine kollegaer kan merke at du brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle sine basisvarer.

Forventet startdato: snarest, etter avtale

Søknadsfrist: 5. januar 2021

Intervjuer holdes fortløpende. Vi gleder oss til å motta din søknad. Ved stor søkermengde kan stillingen bli besatt innen søknadsfristen er utløpt.

Søk på stillingen her.