Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)

Ledige stillinger

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi ‘best in class’ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre to spennende stillinger i vår butikk på Hvaltorvet i Sandefjord:

Butikksjef: https://careers.rituals.com/no-no/jobs/butikksjef-sandefjord-hvaltorvet-kj-pesenter-sandefjord-3/

Butikkselger: https://careers.rituals.com/no-no/jobs/butikkselger-sandefjord-hvaltorvet-kj-pesenter-sandefjord-2/

Er du vår nye tilkaller?

Brilleland søker etter deg som ønsker å bidra til vårt team. Som tilkaller, uten faste timer, er du våre salgsmedarbeideres og optikeres forlengede arm. Du vil få god oppfølging og konkurransedyktige betingelser. Det er viktig for oss at du trives på jobb og blir komfortabel med dine arbeidsoppgaver.

Les mer om stillingen her, og søk her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1318&ProjectId=145546&DepartmentId=19230&MediaId=4624

Ringehjelp Rituals Sandefjord

DIN ROLLE
Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem ved vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

OPPGAVER
Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Dine arbeidsoppgaver består av å alltid bidra til salg og sørge for at butikken er ren, ryddig og alltid påfylt. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
Har du erfaring innen hudpleie, make up eller butikk, er det et stort pluss, men vi gir deg god opplæring.
Du er fleksibel hva gjelder arbeidstid og du er villig til å arbeide kvelder og helger.
Du er en ærlig person med integritet.
Du er over 18 år
Du er opptatt av å være ‘best in class’ i ditt arbeid. Du er positivt innstilt, engasjert i din jobb og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en teamplayer som er tilgjengelig for dine kolleger, du kan arbeide kvelder og i helger og stiller ekstra opp i intensive perioder, som for eksempel i julen.

TIMER PR UKE

0 timer pr uke, vi leter etter deg som kan tiltre på kort varsel.

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi ‘best in class’ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre en spennende stilling i vår butikk på Hvaltorvet i Sandefjord. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et oppstartsprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

INTRESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad via vårt rekrutteringssystem.

For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post.

Søk her!

 

Kremmerhuset søker sesonghjelp i sommer.

Vil du bli en del av Kremmerhuset Hvaltorvet sitt salgsteam?

  • Du brenner for kundeservice og synes salgsyrket er gøy.
  • Du er en positiv kremmer som alltid setter kunden først.
  • Du er ikke redd for å ta initiativ, er selvgående og har stor arbeidskapasitet.
  • Du er en som forsterker Kremmerhuset sine verdier: Redelig, Lønnsomt og Morsomt.
  • Du er fleksibel når det kommer til arbeidstid og er over 18 år.

Din viktigste arbeidsoppgave vil være å gi alle besøkende en god handleopplevelse, i tillegg til å hjelpe til med vareplassering og andre forefallende oppgaver i butikken.

Høres dette ut som deg?
Kom innom oss med en søknad og CV.

 

 

Narvesen søker kjøpmann

Narvesen søker en engasjert, leken og omsorgsfull leder som ønsker å drive egen butikk, og som elsker å skape god stemning og entusiasme i butikken! Vi vil ha en kjøpmann som vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillit og ansvar til sine medarbeidere. For vi er sikre på at gode ledere bygger trygge og motiverte medarbeidere som møter kundene med service av ypperste kvalitet.

Som Kjøpmann og franchisetaker i Narvesen driver du din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for din egen butikk og ansatte. Gjennom samarbeidet med Reitan Convenience Norway (RCN) får du grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. Vi skal være et godt sted å arbeide, og vårt Servicekontor støtter og hjelper deg innenfor alle områdene av butikkdrift.

For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det muligheter til å utvikle seg videre i vårt system, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

En god kjøpmann hos oss trives i kontakten med kundene bak kassa, elsker å selge mat og drikke til travle kunder, og vet at en god rutine alltid kan bli hakket bedre. Du har gjerne erfaring med butikkdrift, en god økonomisk forståelse og et ønske om å drive din egen butikk.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Reitan Convenience Norway AS utfører en bakgrunnssjekk av søkere for å bekrefte opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres etter samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Les mer, og søk her!

 

Hairport søker frisør til sin salong på Hvaltorvet kjøpesenter!

Vil du bli vår nye kollega ?
Vi søker deg som brenner for faget og er villig til å stå på når det trengs.
Vi har ledig stilling som frisør heltid, men kan også være aktuelt med deltid.
Vi kan tilby trivelig arbeidsmiljø og en stor kundestrøm i en godt innarbeidet salong.

Søknadsfrist 1.juni
Søknad og spørsmål om stillingen kan sendes på mail til: tom@hairsore.no eller ring tlf:90760761

 

 

 

Gullfunn Hvaltorvet søker deltidsmedarbeider 10%

Gullfunn er en av landets ledende gullsmedkjeder med lang tradisjon som faghandel innen gullsmed- og urmakerfaget.
Dette i kombinasjon med fokus på mote, gjør oss i stand til å tilby et bredt spekter av produkter av god kvalitet, og til konkurransedyktige priser. I gullfunn ønsker vi å gjøre opplevelsene store for våre kunder; både når det gjelder de små og store anledningene i livet.
Vi ser etter deg som elsker å jobbe med mennesker og som deler vår lidenskap for vakre smykker. Du må være positiv tvers igjennom og det å smile er selvsagt helt naturlig for deg. Det er like viktig at du er en ærlig, redelig og strukturert person da du skal jobbe med varer med høy verdi.

Hva kan vi tilby deg som søker?

– Du får en morsom og kreativ arbeidsplass med personlig utvikling.
– Engasjerte store managers som ser viktigheten av å inkludere teamet sitt for å få Gullfunn til å fremstå som de beste innen kundeservice og sitt fag.
– Du får meget gode rabattordninger på våre fantastiske produkter.
– Du vil lære deg et helt nytt fag som vil gi deg mye kunnskap innen gullsmedfaget.

Hva ønsker vi?

– At du har fylt 18 år.
– Du elsker salg!
– Sprudlende medarbeidere som elsker å smile, le og være hyggelige mot våre kunder.
– Du er en god kollega og har alltid en høy arbeidsmoral. Det er viktig og helt nødvendig for at du skal lykkes hos oss.
– Vi ønsker at du har en god porsjon selvtillit og stort ønske om å lykkes som selger og medarbeider hos oss.
– Du tar initiativ og er ryddig. Du er med på å bidra til at butikkene våre alltid ser innbydende ut, slik at kundene våre ønsker å komme tilbake til oss.

Søknad med CV eller eventuelle spørsmål sendes til:
Bs.hvaltorvet@gullfunn.no

 

MappStore Sandefjord søker ny butikkmedarbeider.

Vi vil gjerne ha en selger med erfaring som vil være en del av et vinnerteam. Du bør være en person om yter det lille ektra for å gi våre kunder den beste handleopplevelsen.
Stillingen er 2-4 kveldsvakter og annen hver lørdag. Dette kan bli mer.

Vi søker deg som:
-kan videreutvikle vår nyopprettet nettbutikk
-elsker salg
-er selvstendig og initiativrik
-er blid og positiv
-motiveres av budsjetter og er resultatorientert
-liker å jobbe i team
-kan bidra til at vi utvikler oss positivt
-forstår betydningen av god service
-kan være fleksibel og ønsker å jobbe kvelds og helgevakter

Vi tilbyr:
-et dynamisk arbeidsmiljø
-en spennende jobb i et firma som er i utvikling
-gode kollegaer og god stemning
-lønn etter avtale

Dersom dette er noe for deg, er du velkommen til å sende en søknad med CV til :
Lineshobbyag@hotmail.com
Kontaktperson: Åsunn Gran, Tlf: 91633922
Søknadsfrist snarest.

The Body Shop Sandefjord søker sesongmedarbeider

Til vår butikk i Sandefjord, søker vi flere engasjerte selgere, med interesse for kosmetikk, som er fleksibel og kan stille på kort varsel i en periode fremover.
The Body Shop er et brand som kjemper for at verden skal bli litt vakrere og litt mer rettferdig for både mennesker, dyr og planeten. Vi er opptatt av at vår business skal bidra til noe godt, og er aktivister når det trengs. Deler du vår passion kan du være akkurat den vi leter etter!

Ansvar og arbeidsoppgaver:
• Bidra til oppnåelse av budsjett
• Kundeservice
• Noe varehåndtering
• Oppfølging av salgsaktiviteter og kampanjer

Kvalifikasjoner:
• Erfaring innenfor salg og service
• Brennende interesse for make-up, kropp- og hudpleieprodukter
• Som er fleksibel og kan jobbe på dag- og kveldstid, samt i helger og i ferier når butikken har behov

Egenskaper:
• Stor arbeidskapasitet og trives i et til tider hektisk arbeidsmiljø
• Kreativ, selvstendig, og en god lagspiller
• Initiativrik og effektiv, med et stort ønske om å lykkes

Vi tilbyr:
• En morsom og kreativ arbeidsplass
• Utviklingsmuligheter for deg som bemerker seg i form av engasjement, innsatsvilje og resultater
• Muligheter for å påvirke kjedens hverdag og fremtid da dine meninger er et viktig verktøy for oss
• Tett oppfølging og support

For å bli en del av vårt team, er det viktig at du imøtekommer de kvalifikasjonene og egenskapene vi ser etter. Send inn en søknad hvor du forteller om din motivasjon for denne stillingen. Søkeren må være over 18 år!

Velkommen til oss!
Tiltredelse: 15.05.2021

SØK her

 

Rituals Sandefjord Hvaltorvet Kjøpesenter åpner dørene i april 2021, og trenger butikkselgere!

DIN ROLLE
Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem til vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

OPPGAVER
Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Dine arbeidsoppgaver består av å alltid bidra til salg og sørge for at butikken er ren, ryddig og alltid påfylt. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
Har du erfaring innen hudpleie, make up eller butikk, er det et stort pluss, men vi gir deg god opplæring.
Du er fleksibel hva gjelder arbeidstid og du er villig til å arbeide kvelder og helger.
Du er en ærlig person med integritet.
Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er positivt innstilt, engasjert i din jobb og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en teamplayer som er tilgjengelig for dine kolleger, du kan arbeide kvelder og i helger og stiller ekstra opp i intensive perioder, som for eksempel i julen.

TIMER PR UKE:
4 varierte tjenester: 3 – 10 timer pr uke
2-3 tjenester: ekstra timer

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?
Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi ‘best in class’ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.
Rituals tilbyr videre en spennende stilling i vår splitter nye butikk i Sandefjord, Hvaltorvet Kjøpesenter. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et oppstartsprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

VÅRE RITUALER
Vi er ikke her for å selge skjønnhet, vi er her for at du skal ha det bra! Raymond Closterman, CEO Rituals.
Rituals vil hjelpe deg å roe ned i en stressende hverdag, skape meningsfulle øyeblikk og minen deg om å oppleve disse øyeblikkene med glede.
Mennesker er de ultimate ambassadørene for vårt varemerke.

INTERESSERT?
Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert.

For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post. Send søknad her!

Butikkselger Carlings Sandefjord!

Carlings har som mål å være jeans destinasjon nr 1 i Norden og vi tilbyr et stort utvalg velkjente merkevarer. Vi er opptatt av å drive butikkene våre på en ansvarsfull måte, er opptatt av et høyt servicenivå og godt arbeidsmiljø.

Er jeans din greie? Brenner du for å skape unike kundeopplevelser? Da ønsker vi at du blir vår nye kollega!
Vi søker nemlig et nytt salgstalent til vårt fantastiske team. Som selger i Carlings inspirerer du kunden til å uttrykke sin personlighet.
Dette gjør du med ditt engasjement og vilje til å skape de beste kundeopplevelsene ved å by kundene på god stemning og høy produktkunnskap, sammen med dine kollegaer.

For å bli en del av teamet bør du være:
– Utadvendt, sosial og en lagspiller.
– Konkurransedrevet, du brenner for salg og har alltid kunden i fokus!
– Løsningsorientert, du evner å håndtere mange ulike arbeidsoppgaver samtidig pålitelig, ansvarsbevisst og fleksibel.
– God forståelse for webhandel/digital utvikling innen retail.
– Lite selvhøytidelig, du våger å skille deg ut.
– Jobber alltid for å skape den beste handleopplevelsen.
– Motiveres av å bli målt på resultater.

Vi kan tilby:
– En hektisk, morsom og utfordrende arbeidshverdag i en av Skandinavias ledende jeanskjeder.
– Vi har fokus på ansvar og interne karriereveier, flere av oss har gått stegene fra butikkselger til butikksjef.
– Verdifull erfaring innen kundeservice, salg og teamarbeid, som du kan dra nytte av gjennom hele yrkeslivet.
– Personalrabatt og kollegaer som elsker denim.
– Stillingen er med varierende arbeidstider; dag-, kveld-, og helg.

Kjenner du deg igjen? Da kan du bli vår nye lagspiller! Vi gleder oss til å lese søknaden din!

SØK HER!