Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
LETT PÅ FOTEN

LETT PÅ FOTEN

Alltid blid og med et stort ønske om å hjelpe kundene. Marigona Hoxha har vært hos Trend Sko i fem år.

Blid og behjelpelig – Marigona Hoxha (21) ved Trend Sko spretter rundt mellom sko og støvler. Alltid på jakt etter å gi kunden den perfekte skoen.

– Dette er så langt i livet min aller beste jobb! Men det er også min aller første, bortsett fra plenklipping og barnevakter i ungdommen, ler Marigona Hoxha, assisterende butikksjef ved Trend Sko. Du har sikkert opplevd både smilet og servicen hennes i jakten på nye sko.

– Nå har jeg vært på Hvaltorvet i fem år, og jeg elsker jobben min. Vi har et veldig godt miljø, der alle vi som jobber i de forskjellige butikkene kjenner hverandre og er som kollegaer.

På Trend Sko har Marigona hovedansvaret for bestilling av småvarer, behandling av reklamasjoner og å lære opp nye ansatte. Butikken ble nylig totalrenovert, og fremstår åpen og oversiktlig med mengder av gode vårsko for store og små.

– Det gode miljøet her på Hvaltorvet er med på å gjøre arbeidsdagen morsom og positiv. Dessuten elsker jeg å hjelpe kundene med å finne den perfekte modellen som passer bruk og personlig stil.

Akkurat nå selger vi mest fritidssko, som er vårlige og gode på foten. Trenden i år er tykke såler, det liker kundene godt. Komfort er blitt veldig viktig, samtidig som skoene skal være freshe og fine.

Trenden nå er kraftige såler, smiler Marigona hos Trend Sko.

Til barna er Goretex-sko perfekte nå i overgangen mellom vinter og vår, sier Marigona.

Trend Sko er en familiebedrift som ble startet i 1987 i Skien, og den gang het bedriften Comanche AS. Året etter åpnet enda en butikk i Porsgrunn, og da ble navnet endret til Trend Sko.

– I dag har vi totalt syv butikker, og tre av disse har egen avdeling for vesker, Bagorama. Butikkene er i Skien (2) Porsgrunn, Stathelle, Kongsberg, Larvik og her på Hvaltorvet i Sandefjord. Vi er ikke kjedetilknyttet, og derfor står vi fritt i forhold til innkjøp. Det betyr at det er enklere å tilby et bredt og litt annerledes utvalg til våre kunder, forklarer Marigona, som etter jobben enten trener eller er sammen med familie og venner.

Personlig er hun veldig glad i nabobutikken BikBok og godsakene hos La Baguette. Også er Trend Sko favoritt, selvfølgelig.

– Jeg handler ikke så mye, men bilen er nok mitt aller beste kjøp. Sammen med alle skoene mine, ler Marigona.

Trend Skos beste tilbud nå:

Fritidssko med memory foam-såle, som er lette og gode på foten, til dame og herre.

Før 599,- kr, nå 399,-.