Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Ny butikk – Mappstore åpnet 2. mars

Ny butikk – Mappstore åpnet 2. mars

Ny butikk – Mappstore åpnet

 

– Vi gleder oss til åpningen, og håper byen vil ta godt i mot oss!

Mappstore er på plass i Hvaltorvet, og nyansatte Lotta Iversen Johansson og Veronika Molvik lover god service og lekre klær til damene.

Mappstore har spesialisert seg på jeans, med stort fokus på passform. Her skal alle former og fasonger finne yndlingsbukser – i tillegg til klær for både jobbhverdagen og pyntekvelder.

Mappstore har åtte butikker i Norge, og forhandler merkene M.A.P.P Jeans og Marc Lauge Jeans. Kleskjeden er opprinnelig dansk, og har vært i markedet i 32 år. Det betyr lang og god erfaring med hva jenter vil ha for å føle seg fine.

Ved åpningen 2. mars er vårens nyheter og farger pakket ut, med korall, blått og rosa som fremtredende nyanser. Mappstore tar inn begrensede antall av hvert plagg, slik at du slipper å møte deg selv i døren.

Stikk innom Mappstore i andre etasje, syd, og få god hjelp til å friske opp vårgarderoben. Lekkert tilbehør som skjerf, vesker og belter finner du også. Lotta og Veronikas mål er at alle skal finne klær de kler, og de inspirerer deg gjerne til å prøve noe helt nytt.

Mappstore har 30% på alle varer i butikken 2.-4. mars.