Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Med leppestift i løypa

Med leppestift i løypa

Alltid leppestift
Alltid leppestift

Legg merke til Ylvas flotte lepper, de forteller hvilket humør hun er i. Leppestift er et must, og vi burde sminke oss mye mer, ler butikksjefen i Kicks.

Navn: Ylva Schau

Alder: 38 år

Stilling: Butikksjef

Butikk: Kicks

År på Hvaltorvet: I mars har jeg vært her hos Kicks på Hvaltorvet i 18 år. Kan trygt si at jeg har funnet min plass!

Elsker jobben min, fordi: Jeg elsker alt som har med skjønnhet, hudpleie, velvære og make up å gjøre. Det er inspirerende å hjelpe kundene med å bli en bedre utgave av seg selv. Det er så fint å se hvor pene folk kan bli med litt hjelp og gode produkter.

Kunden i fokus: Vi skal gjøre alt for kunden! Lytte, være imøtekommende, inspirere, hjelpe og ikke minst være blide. Vi har mange faste, gode kunder hos oss, det er kjempehyggelig.

Lunsjen min: Stort sett får jeg tid til lunsj, og da blir det mye salat og egg.

Nå selger vi mest: Vinteren er tøff mot huden, så vi selger mye fuktgivende hudpleieprodukter. Vårens friske dufter er også i fokus, det er perfekte gaver til Valentine og Morsdag. Kom og kjøp gutter!

Mitt beste tilbud: Bli medlem av Kicks-klubb, det er det beste du kan gjøre. Du får gode rabatter, masse sminketips og kan komme hit og få lagt make up.

Mitt beste kjøp: Louis Vuitton-vesken min. Kjøpte den for fire år siden fordi jeg trengte stelleveske. Den er perfekt, rommer alt og blir bare finere og finere.

Hverdag og fest – trender akkurat nå: Mot våren er det mer friske og klare farger som gjelder, som korall og rosa for både øyne og lepper. Jeg synes generelt at vi skal sminke oss mer og fremheve uttrykket vårt. Mitt beste tips: Har du en dårlig dag – ta på leppestift!

Selv går jeg med: Beskytter alltid huden mot solen, og bruker både dagkrem og pudder for å unngå solskader. Dessuten har jeg alltid leppestift på, også i skiløypa. Jeg har masse farger som matcher humøret.

Mine tre Hvaltorvet-favoritter: La Baguette – er helt avhengig av den gode kaffen, flere ganger om dagen. Vi har godt forhold til nabobutikken Morris, og jeg liker alt de har av vesker. Handler også en del på Hennes & Mauritz.

Når jeg ikke er på jobb: Mye kos med 2,5 barn og kjæreste. Elsker å gå på ski, så det blir mye hytte og langrenn. Med leppestift og beskyttende hudkrem i løypa 😉