Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Mobil parkeringsvennlighet

Mobil parkeringsvennlighet

Enkel betjening i parkeringsappen til Easy Park

Mange har opplevd å sitte hos frisøren, på kafeen eller svette i prøverommet fordi parkeringen er i ferd med å ebbe ut. Nå er disse tidene definitivt forbi. Hvis man laster ned EasyParks parkerings-app, da.

Og den fungerer helt perfekt. Du kjører ned i garasjen, parkerer bilen og tar opp appen på telefonen for å registrere parkeringen. Med EasyPark-appen kan du starte, stoppe og forlenge parkeringen rett fra mobilen. Enklere kan det ikke bli. Det betyr at du unngår overbetaling og kvitteringer i ruta. Du styrer tiden enkelt rett fra appen og kan forlenge tiden hvis handleturen tar lenger tid enn forventet. Du avslutter også betalingen hvis du er ferdig før tiden dersom du har forhåndsdefinert parkeringstiden.

Hvordan vet så parkeringsvakten at jeg har betalt? Jo, han skanner ditt registreringsnummer for å kontrollere at du har en aktiv parkering med EasyPark. EasyPark fungerer overalt i hele Norge på både kommunale og private parkeringsplasser. Du finner områdekoden på automaten eller bruke kartfunksjonen i appen for å finne parkeringsplasser i nærheten av din posisjon.

EasyPark har gjort det enklere å betale parkeringen med sin app. Har du en Android eller Apple telefon, anbefaler vi å laste ned appen og komme i gang. Du kan også får varsel før parkeringstiden går ut, og kan enkelt forlenge parkeringstiden fra telefonen.

Parkeringsbøter, bye, bye…