Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Normale produkter til unormale priser

Normale produkter til unormale priser

Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

Alle varer er helt normale ting, som vi bruker i hverdagen. Normal selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline. Kjeden kjøper merkevarer der de er billigst, slik at de kan selges til faste, lave priser – og fremdeles tjene litt på dem.

Normal kan konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i Europa. De kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet deres er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv osv. Ettersom at varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker.

Normal åpnet sin første butikk i Silkeborg i Danmark, april 2013. Kjedens første butikk i Norge åpnet i juni 2017 i Kristiansand. I dag er det over 90 butikker i Danmark, 44 i Norge og 26 butikker i Sverige og 3 i Nederland. Og nå åpner Normal på Hvaltorvet 1. mars!