Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Nytt år med nye grep

Nytt år med nye grep

Søndag 3. januar kom FHI og Regjeringen med nye innstramninger i forhold til smittevern grunnet økt Korona-smitte gjennom julen. Det var vel ikke det vi ønsket oss, men slik er verden for tiden. I forhold til kjøpesentra og butikker ble det formidlet følgende:

Alle kjøpesentre og butikker bør innføre antallsbegrensninger slik at det er mulig å holde avstand samt ha adgangskontroll. Regjeringen vil i løpet av de nærmeste dagene vurdere om det skal forskriftsfestes antall begrensninger og adgangskontroll.

I forhold disse nye retningslinjene er de viktigste grepene på Hvaltorvet:

  • Alle butikker skal ha informasjon om maks antall i butikken godt synlig
  • Enkelte sitteområder er avsperret for å hindre ansamlinger
  • Totalt antall mennesker på senteret er 1400 og vi vil om kort tid kunne telle antall besøkende i «realtime» med varsling.

Vi gjør alt vi kan for at Hvaltorvet skal være et trygt og hyggelig sted å handle. Vi som gårdeiere gjør vår del, butikkene sin andel og våre besøkende må også gjøre sin del. Det er først og fremst viktig å holde en meters avstand til enhver tid, vaske/antibace hender, hoste i albuen og holde seg hjemme ved symptomer. Vi oppfordrer også til å bruke hele åpningstiden, og minner om at det er best plass de to siste timene av åpningstiden. Er du i tvil om å kunne holde meter`n – bruk munnbind.

Følger vi restriksjonene fra myndighetene og tar hensyn, vil dette gå bra!

Ha et riktig godt nyttår!