Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Påsketider og påskeegg uten sukker

Påsketider og påskeegg uten sukker

Påsken 2020 blir annerledespåsken. Hytteturen er kansellert for mange og de store festlighetene må vente en stund til. Det blir hjemmepåske i år for alle. Da er det greit å forberede seg litt. Er det en bok du ikke har fått tid til å lese? Da kanskje tiden inne for å gjøre det nå. Yatsien ligger igjen på hytta, da er det kanskje lurt å supplere med et nytt spill? Lyst på litt farger og nyheter? Selv om tidene er unormale er det jo hyggelig å pynte seg litt. Uansett behov, på Hvaltorvet finner du noe som kan gjøre annerledespåsken litt gladere.

En hyggelig påskegest til noen er glad i, er å gi et påskeegg med noe godt. Og det behøver ikke være gotteri, det er mange andre sukkerfrie muligheter til påskeegget. En ansiktsmaske, en god fuktighetskrem, et koselig smykke, et gavekort, en interessant bok – fantasien setter ingen grenser. Lykke til med årets påskeegg.

Hvaltorvet har følgende åpningstider i påsken:

Mandag – onsdag: 11-17*

Påskeaften: 11-16

SPAR: 09-17:30 (09-16:30)

Disse butikkene åpner kl.10: Apotek 1, Vita, Ringo, Normal, Nille, Floriss, Narvesen, Sunkost og Kafka.

Hvaltorvet følger til enhver tid myndighetens anbefalinger/restriksjoner og ber også våre gjester å gjøre dette. Bruk utplassert Antibac etter behov, hold 1 meters avstand og host i albuen. Noen butikker har stengt, disser er åpne:

Klesbutikker

H&M, Cubus, Lindex, Urban, Kapp Ahl, Carlings, BikBok, Wow, Jack & Jones

Skobutikker

Trend Sko, Eurosko

Annet:

Apotek 1), Hvalen Apotek 1), Ark, Floriss, Kicks, Kid, Princess, Normal, Narvesen, Ringo, Spar, Sunkost, Teknikmagasinet, Norli, Telenorbutikken, The Body Shop, Vita, Nille, Bjørklund, Kremmerhuset

Servering:

Kafka

 

Hvaltorvet er et trygt sted å handle, take care og god påske!!