Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Snille miljøjeans

Snille miljøjeans

Kjøp Karve-jeans med god samvittighet. De er snille mot miljøet, og ikke minst mot deg.

 

Rekk opp hånden alle som ikke har et par jeans i klesskapet?

Rekk opp hånden alle som har Svanemerket jeans i garderoben?

– Flere og flere kunder blir mer miljøbevisste, også når det kommer til klær. Vi kan ikke snu en hel tekstilbransje over natten, men vi har jobbet hardt for å få nettopp disse jeansene så økovennlige som mulig, sier Martin Gustafsson, designer av KARVE-jeans.

Og den knallharde jobbingen med å sikre miljøvennlig produksjon i alle ledd, har gitt utmerkelsen Svanemerket for Carlings eget jeansmerke. Noe de er veldig stolte av, og det har de grunn til.

Det nordiske Svanemerket har høye krav til sertifiseringer, så når en merkevare er godkjent betyr det grundige ettersyn av hele produksjonsprosessen, fra dyrkingen av bomull til leveranse av det ferdige produktet. KARVE er ett av de aller første jeansmerkene i Skandinavia som tilfredsstiller kravene.

– Dette har vært en utrolig krevende, men verdifull prosess. Det skjerper oss i målene våre om å oppnå enda bedre produkter, forklarer Gustafsson. Den tidligere ACNE-designeren er nå ansvarlig for utformingen av alle KARVE-modellene.

I år lanserer Carlings fire ulike miljøvennlige modeller, to sorte og to blå. Målet er at alle KARVE-jeans skal være Svanemerket innen de neste to årene. De Svanemerkede modellene er: KARVE Swan Girlfriend, KARVE Swan High Rise, KARVE Swan Skinny og KARVE Swan Tight.

Stikk innom Carlings for et par Svanemerkede KARVE-jeans. Og rekk stolt opp hånden som eier av et par miljømerkede jeans.