Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
SommerBonanza på Hvaltorvet!

SommerBonanza på Hvaltorvet!

Sommeren er over oss, og vi på Hvaltorvet inviterer til en rekke aktiviteter og happenings. Et SommerBonanza om du vil!

Markedsdagen i sentrum er nærmest blitt en Handelens Dag i juni, og går av stabelen torsdag 22. juni. Vi har åpent til kl. 22:00 og alle butikkene bugner av tilbud og kupp. Noen av butikkene våre flytter også ut på torvet for å skape den gode gamle torvstemningen.

Hver eneste lørdag i juli har vi invitert populære barneseriefigurer mellom kl. 11:00 og 16:00. Da kan barna se og hilse på figurene som stort sett holder seg i lekerommet i 2. etasje, men også går rundt i senteret. Vi får besøk av følgende populære figurer:

1. juli: Smurfene

8. juli: Mamma Mø

15. juli: Alvin & gjengen

22. juli: Angry Birds

29. juli: Knerten

Handelens Dag torsdag 20. juli er virkelig bonanza på Hvaltorvet og i sentrum. Da k0mmer det handlesugne gjester fra hele Østlandet og det er priskupp så langt shoppingøyet kan se. Denne dagen må du ikke gå glipp av på Hvaltorvet, vi har åpent til 24:00. Ellers kan vi friste med SommerYoga i Badeparken tirsdager (fra kl. 07 – 08) og torsdager (fra kl. 08-09) i uke 25, 26, 27 og 28. Sjekk ut «Morgenyoga sommer 2017» på Facebook. Fjordfesten skal man heller ikke glemme, fredag 4. og lørdag 5. august. Det er mye som skjer i Sandefjord denne sommeren; sjekk ut www.visitsandefjord.com for oppdatert program.

God sommer – håper vi ses!