Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Tett på oss!

Tett på oss!

Alt er bra med jobben min!

MOTE LAG PÅ LAG

Du møter de i butikkene: Hvaltorvets flinke folk. Bli bedre kjent med våre ansatte – førstemann ut er Daniel i motebutikken Carlings. Han vet alt om grunge, layers og hoodies.

Navn: Daniel Karlsen

Alder: 25, straks 26 (bursdag 24.01. Stikk innom og gratuler ham, da vel).

Stilling: Butikksjef. Også Expo-ambassadør i Carlings, med ansvar for styling av 12 butikker i regionen.

Butikk: Carlings

År på Hvaltorvet: Fire

Elsker jobben min, fordi: Alt med jobben min er bra! Kulturen i Carlings er helt spesiell, og vi

samarbeider utrolig godt på tvers av butikkene våre. Her på Hvaltorvet har vi et sterkt og engasjert personale. Dessuten er jeg en skikkelig jeans-type, og dermed passer jeg og butikken perfekt sammen.

Kunden i fokus: Målet er å være best på kundeservice! Det er viktig å være en god menneskekjenner. Noen vil ha avstand, mens andre trenger mere hjelp. Vi må lytte, og vi må tørre å være ærlige. I Carlings er det stort sett unge folk som jobber, og derfor tror jeg det er lettere å forme oss til skikkelig rå kundebehandlere.

Lunsjen min: Hakke tid til lunsj, her går det i ett hele dagen. Heldigvis er jeg født med mye energi, og trenger ikke å spise så ofte. Men de andre her får spisepause.

Nå selger vi mest: Levis t-skjorter, Dr. Denim og Lee-jeans

Mitt beste tilbud: Mange bra tilbud her da, og akkurat nå er det salg med kjempegode priser. Vi har prisgrupperinger som gjør det enkelt å vite hva du må gi for salgsvarene.

Mitt beste kjøp: Billetter til konsert med Hans Zimmer!

Hverdag og fest – motebildet akkurat nå: Over sized, layers, hoodies, prints og grunge. Og for de som ikke er helt med, så betyr det rett og slett lag på lag med klær, gjerne i litt store størrelser. Det skal være litt sånn anti-fashion, og inspirasjon er typisk Kurt Cobain.

Selv går jeg i: Jeg elsker å eksperimentere og kombinere. Alle klærne mine er fra Carlings, og stilen her er helt klart den jeg liker best. Er nok mest grungy og laid back, med kul street-stil til fest.

Mine tre Hvaltorvet-favoritter: Jordbærpikene, Urban og Coop Extra

Når jeg ikke er på jobb: Veldig glad i musikk og film!