Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Tilbake til normale åpningstider

Tilbake til normale åpningstider

Handelen og verden ellers er fortsatt preget av Korona og viktige smittevernstiltak. Imidlertid har myndighetenes ambisjoner om en forsiktig normalisering av forholdene, til beste for alle innbyggere og næringslivet generelt. Vi på Hvaltorvet har innført en rekke tiltak, og vi vil fortsette på denne linjen fremover så lenge det er ønsket og nødvendig. Vi vil at det skal føles trygt å ferdes på senteret og ber alle ta hensyn; Vask hender – hold 1 m avstand og host i albuen. Vi tror dette vil vare i lang tid.

Alle butikker er åpne og vi har igjen normale åpningstider 10*-20(18). Spar åpner kl. 08. Denne våren har H&M fått en helt ny etasje med barneklær. I tillegg har konseptet H&M Mann og Divided blitt introdusert for våre kunder med stor suksess. La Baguette har også pusset opp og blitt en franskinspirert oase med utvidet meny. Telenorbutikken legger siste hånden på verket og gjenåpner 28.5. med nyoppusset butikk. Ting skjer på Hvaltorvet.

Sommeren nærmer seg, men først er det pinse. Åpningstiden Pinseaften er 10-16.

Markedsdagen og Handelens Dag, som begge er mangeårig tradisjon i sentrum, vil ikke kunne arrangeres i år. Hvaltorvet vil kjøre en alternativ sommerkampanje som vi kommer nærmere tilbake til. God pinse og take care!