Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Trender akkurat nå – vår på Hvaltorvet

Trender akkurat nå – vår på Hvaltorvet

Butikkene våre bugner av herlige vårnyheter. Vi har plukket ut de viktigste trendene, men husk: Den beste inspirasjonen får du i butikkene. Gled deg til en fargerik vår – der din egen stil teller mest!

Det er ut å følge flokken! For det er inn med personlig stil.

Både innen klær og interiør er identitet det viktigste stikkordet for denne våren. Og det betyr egentlig at alt er lov, så lenge det speiler hvem du er.

 

Klær og sko

Noen hovedtrekk er alltid gjeldene, og ikke overraskende er det pasteller som opptar motebildet når våren kommer. Lilla og lakserosa er viktige farger, men gul og frisk grønn er også tydelig tilstede. Og i motsetning til pasteller – sterk oransje.

Et stort pluss for hverdagsantrekket er at praktiske trench-coats er helt riktig nå, det samme gjelder store, løse dressjakker. Jada, du er skikkelig inn om du er skikkelig 80-talls.

Klær i mykt jeansstoff er det mye av, sammen med ruter, tyll og blomster i klare farger. Gutter, husk skjorter med herlig mønster.

Treningstøyet skal fremdeles ha mye mønster, og gjerne kaki. Ellers kryper livet på tightsen lenger opp, og etterspørselen etter sømløst og behagelig yogatøy øker. Også blant gutta. Skoene skal ha platåsåle, både de du bruker til dressen og som behagelig mokasin. Se etter krysninger mellom vanlige sko og de til sport, og vær forberedt på en uvanlig miks av materialer og detaljer som sløyfer, mønstre, rysjer og fuskepels.

 

Mat og drikke

Kimchi, quinoa og kombucha kan du like godt lære deg å like med én gang. Det er fokus på helse i hvert tygg, og det har heldigvis også produsentene av ferdigmat forstått. Vi er mer bevisste enn noen gang på hvor maten kommer fra, og at den produseres miljøvennlig. Derfor er det gledelig at ”mormormat” er inn; det skal være kortreist, laget fra bunn og basert på skikkelige råvarer. Det behøver ikke være avansert så lenge ingrediensene er naturlige.

Detaljene

For å toppe vårens uttrykk, ikke glem:

  • Kantede solbriller
  • Lilla make up
  • Økologiske hudprodukter
  • Minimalistiske smykker, gjerne med perler eller stener i rødt, rosa og sort
  • Midtskill, pannebånd og myk hårstrikk
  • Litteratur for selvutvikling

Det er vår i luften!