Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Trender kommer og trender går

Trender kommer og trender går

 

Sandefjord Byen Vår og Hvaltorvet går nå hånd i hånd inn i Trenduka i Sandefjord sentrum. Trender er en del av hverdagen vår i alle bransjer og samfunnslivet generelt. Trender kommer og går, enten vi vil eller ei. Definisjonen på en trend innen mote og interiør er vrient og veldig sammensatt. Produsenter kan forsøke å styre utviklingen i form av produktutvikling og forskning på tendenser til endring i forbrukerens prioriteringer. Til tross for iherdig produktutvikling og forskning vil det ofte være en type ukjent, eller «X-faktor» om du vil, som kan styre trenden en helt annen retning enn forutsatt. Dette gjør trender og mote så spennende og attraktivt å følge med på.

 Trenduka i Sandefjord sentrum er en begynnelse på noe som kan utvikle seg til å bli en årlig begivenhet på tvers av bransjer og særinteresser. Det er utrolig mange flinke folk i varehandelen i byen vår, og meningen er at butikkene og disse folkene skal skinne litt ekstra under trenduka. De vil dele av sin kunnskap og gjøre kjøpsopplevelsen best mulig for kundene.

 Sandefjord kan absolutt bli trendbyen i Torp-regionen. Hvis vi vil. Evnen er der, med mange spennende enkeltbutikker og kjeder. Og selvfølgelig også lange og gode tradisjoner for service og handel i sentrum. De aller fleste i Sandefjords nye storkommune vil ha et levende sentrum. Hovedmotoren for å få det til er levende handel og aktiviteter. Butikker, cafèer, gallerier, kultur osv. Utfordringen er å gi kundene gode grunner til å besøke og handle i byen. Noen vil alltid gå av skaftet i forhold til rabatter, mens andre har en annen motivasjon for å handle.

Vi håper å kunne trigge handel med kunnskap, service, kundeomtanke og trender i uke 13. Velkommen til by`n!