Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Vi har en viktig funksjon sier helseministeren

Vi har en viktig funksjon sier helseministeren

På regjeringens pressekonferanse 24.3. uttalte Helseminister Bent Høie at det ikke var aktuelt å stenge kjøpesentrene. «Kjøpesentrene er et viktig sted for at folk skal kunne se andre folk og sentrene har gode muligheter for å tilrettelegge for trygge omgivelser» var noe av det helseministeren svarte når journalisten fra NRK spurte om stengning av butikker og kjøpesentra var aktuelt. Hvaltorvet har innført gode renholdsrutiner og passer på slik at alle som besøker oss, skal føle seg trygge. Blant annet er det Antibac ved inngangene, engangshansker i matbutikken og oppslag over hele senteret m.m. som maner til at alle følger rådene om minst 1 meters avstand, hosting i albuen og vask hendene nøye.

Det er kun 22 butikker som har stengt av totalt 53 butikker. Senterets åpningstid er redusert til 11-17(16) men det er flere butikker som har avvikende åpningstider, bl.a. SPAR med 09-17:30(16:30).

Følg med på oppslag i senteret og på skjermene våre, samt Facebook.

Disse butikkene har åpent:

Klesbutikker: H&M, Cubus, Lindex, Urban, Kapp Ahl, Carlings, BikBok, Wow

Skobutikker: Trend Sko, Eurosko

Annet: Apotek 1, Hvalen Apotek 1, Ark, Brilleland, Floriss, Kicks, Kid, Princess, Normal, Narvesen, Ringo, Spar, Sunkost, Teknikmagasinet, Norli, Telenorbutikken, The Body Shop, Vita, Nille

Servering: Kafka

Hvaltorvet er et trygt sted å handle, take care!