Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Watch out! Flying Tiger of Copenhagen

Watch out! Flying Tiger of Copenhagen

Enda en ny butikk – Flying Tiger of Copenhagen

Gled deg, nå åpner en skikkelig leken butikk i Hvaltorvet. Flying Tiger Copenhagen er hylle på hylle med fargerike ting du trenger og ikke trenger – til hverdag og fest.

– Det er litt vanskelig å si hva slags butikk dette er, for vi har så mye av alt mulig, ler Daniel Liverød, som er en av de smilende butikkselgerne du møter i Flying Tiger Copenhagen.

– Dette er litt gaver, litt hobby, litt mat, litt leker, litt til huset og veldig mye moro.

Flying Tiger Copenhagen ligger i første etasje, rett ved glassinngangen i Hvaltorvet. Det store, lyse lokalet er spennende hyllemetere med ting som har preg av dansk design til overkommelige priser.

Filosofien i butikkjeden er at de alltid gjøre sitt ytterste for at butikkene og produktene kan inspirere deg til å prøve noe nytt, være kreativ og få det enda morsommere med familie og venner.

”Vi vil gjerne være en katalysator. Vi vil hjelpe deg med å leve ut verdiene dine, slik at du få det livet du helst vil ha”, sier Lennart Lajboschitz, som startet Flying Tiger Copenhagen i 1995. Nå har kjeden over 700 butikker i hele verden.

Over halvparten av varene du finner i butikken er utviklet ved hovedkontoret i København, og Flying Tiger Copenhagen har vunnet en rekke priser for design, konsepter og ideer. De skifter ut varene fortløpende, slik at du alltid finner noe nytt og overraskende.

Så, leter du etter en helt vanlig ting eller noe du ikke visste du trengte, stikk innom Flying Tiger Copenhagen. Gled deg til en fargerik og festlig handel – for store og små.