Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Yogastund er gull for kropp og munn

Yogastund er gull for kropp og munn

Sommeryoga i Badeparken

Bedriftsidretten i Vestfold med Hvaltorvet som sponsor og medarrangør inviterer til morgenyoga i Badeparken hver tirsdag og torsdag i uke 25, 26, 27 og 28. Tirsdagene starter vi kl. 07:00 – 08:00 og torsdagene bøyer vi i gang fra kl. 08:00 – 09:00. En deilig start på dagen, og allerede første uken var interessen upåklagelig med over 20 jenter i alle aldre koste seg på yogamatta i Badeparken.

 Yoga som treningsform ble allerede omtalt i år 500 og er en samling mentale og kroppslige teknikker som gir mykhet og smidighet. Man føler velvære, ro og avspenning etter en økt med yoga. Øvelsene som det legges opp til i Badeparken passer alle og vi gir rett og slett en «God start på dagen-garanti». Eneste forberedelse er å ta på seg passende treningstøy og komme. Vi har matter og hvis det regner, flytter vi seansen inn i Glasshuset på Hvaltorvet. Hvis du ikke har prøvd yoga før er dette en strålende anledning til å prøve.

 Det er ingen påmelding, bare kom som du er og vil. Det koster 30,- pr. gang og Vipps så er det betalt. Vi har også en Facebook gruppe; «Morgenyoga sommer 2017» for oppdatert informasjon.

 La tankene flyte og bli med på sommeryoga!