Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)
Alle hjerter gleder seg

Alle hjerter gleder seg

Vi på Hvaltorvet er ekstra amorøse i perioden fra 1. februar til Valentindagen 14.2. Vår lille kampanjehyllest til kjærligheten kaller vi «Alle hjerter gleder seg» og vi har pyntet med hjerter over hele senteret. Butikkene våre er mer eller mindre ferdig med salget og nye varer er på vei inn i hyllene. Nå er det kanskje på tide med en liten gave til en du er glad i?

I kampanjeperioden inviterer alle cafèene våre til et felles tilbud: Dagens kake inkludert kaffe til kr. 55,-. Det er et hjertelig godt tilbud til alle kakemonser. Kanskje hyggelig å invitere en du er glad i til lunch og Dagens kake?

Søndag 12.2. er det Mors dag. Da hyller vi alle mødre og vi har morsdagsgaver i alle valører og prisklasser. Det er tanken som teller, men en liten gave blir alltid satt pris på kjenner vi mor rett. Morsdagen feires over hele verden og startet som et opprop etter den amerikanske borgerkrigen på 1870-tallet.

Og så er det Valentinedagen, da! Tirsdag 14.2. er det Alle hjerters dag som den ofte kalles på norsk. Da skal kjærligheten og romantikken feires. Dagen har røtter helt tilbake til romertiden og etterhvert ble dagen knyttet opp til en helgen som het Valentin. Kommersialiseringen av Valentines Day tok fart allerede på 1700-tallet i England, mens vi Norge fikk for alvor opp øynene for denne tradisjonen først på slutten av 1990-tallet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!