Sommertips fra oss på Hvaltorvet – Mat og avkjølende slush!

Dette er de ansatte ved Hvaltorvet sine beste tips for en herlig sommer. Sett på grillen og slapp av i skyggen med noen søte fristelser.

Nyhet hos oss – Candy Dreams

 

Alle godteglades eldorado! Hos Candy Dreams er hyllene fulle av søte saker, både de vi kjenner godt, men også masse digg som det har vært vanskelig å kjøpe i Norge. Nå er de hos oss – søtt, surt og salt som blant annet er superpopulært på TikTok.

Candy Dreams har også kald drikke i kjøleskapet og hele seks forskjellige Slush-smaker.

Her er det bare å kose seg!

Lokal sommermat

Trenger du mat til stranda, båten eller hjemme? Hos Camilla Heyn og hennes kollegaer i ferskvaredisken på Spar bugner det av god mat og råvarer. Her finner du blant hjemmelagde karbonander, fersk fisk fra brygga i Sandefjord, skalldyr fra Langesund, grillmat og mye mer.

– «Vi tilbereder ferdige varmretter og tilbyr også norske og lokale kvalitetsråvarer du kan tilberede selv. Selvsagt har vi også et stort utvalg grillmat nå om sommeren», forteller Camilla, kokk og sjef for ferskvaredisken.

Ønsker du noe kaldt og friskt i sommer har Spar flere typer salater du kan velge mellom, eller er du på vei til stranda kan Camilla anbefale deres varme sommerburgere eller rullekebab.

  • Publisert: 30. juni 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn