Bjørklund fyller 25 år – det skal feires!

I 25 år har Anders Kristiansen gledet oss med smykker og fine klokker, søndag 11. juli har Bjørklund bursdag og dere kunder får være med på festen under Handelsdagene 12.-17. juli.

Helt gull! I 25 år har Anders Kristiansen gledet oss med smykker og fine klokker, søndag 11. juli har Bjørklund bursdag og dere kunder får være med på festen under Handelsdagene 12.-17. juli. Gode tilbud på kvalitetsur og smykker er en skikkelig gavepakke fra jubilanten.

– Foreldrene mine drev Urmaker Kristiansen i Storgata, så jeg er vokst opp med klokker, smiler Anders, daglig leder og eier av Bjørklund på Hvaltorvet.
– Jeg har sikkert 50 klokker selv, men favoritten er et gammelt, digitalt gullur som jeg fikk av far. Det er helt unikt, og jeg har ikke sett tilsvarende noe sted.

Sjekk diamantene dine
Sammen med fire faste ansatte og to ekstrahjelper skal Anders feire 25 års jubileum under Handelsdagene, og sjefen sjøl lover en mengde gode tilbud på både smykker og klokker.

– Men vi tilbyr mye annet bra også, som kundene kanskje ikke er klar over. Jeg er opptatt av at smykker og klokker skal tas godt vare på. Husk at klørne som holder diamanter slites, så stikk innom så sjekker jeg raskt om det er fare for å miste edelstenen. Det tar kun noen minutter, forklarer butikksjefen.


Han oppfordre også til å vaske smykkene dine jevnlig, gjerne med en egen produktserie du kan kjøpe med for selvrensing hjemme.

 

Gummibjørner rundt halsen
Gjennom 25 år har Anders fulgt trendene i smykker og klokker, og nå er det gult gull i tradisjonelle mønstre som er populært. Sommerens store hit er fargerike gelebjørner i tynt gullkjede, mens for gutta går det i beads-armebånd og stålsmykker.

– Vi ser også en tendens til at kundene kjøper færre, men dyrere varer. Gutta slår til med en dyr diamant til kona eller kjæresten, og vi bruker mere penger på kvalitetsklokker. Sandefjordinger er opptatte av gode og kjente merker, smiler Anders.

 

Reparerer alle ur
Bjørklund var første kjede i Norge som begynte med klokker og smykker, tidligere var det briller og ur som hørte sammen. Anders hadde stor tro på den nye kombinasjonen og lærte seg raskt smykkebransjen da han startet Bjørklund på Hvaltorvet i 1996.

– Vi stortrives på Hvaltorvet, som er ett av Norges aller beste kjøpesentre på drift. Kundene merker at vi trives, og ingenting er bedre enn å få tilbakemelding på at vi har hjulpet kundene med å finne den perfekte gaven. Målet er å gi god service, uansett om vi renser bunadssølv, kommer hjem til deg og fikser et gulvur eller gleder noen med en skinnende diamant, avslutter jubilanten.

  • Publisert: 15. september 2021
  • Tekst: Kodeks AS

Logg inn