Bli klar til julens festligheter

Hos oss blir du festfin fra A til Å. Og husk at detaljene teller: Fra perfekt make up til elegante ytterklær. Julen og tiden før kommer med koselige familieselskaper og gøye fester. Og ingenting er bedre enn å vite at antrekket sitter som støpt. Vi har tatt pulsen på noen av årets fineste festklær for henne og ham.

Bling og glam

Sølv, sort, sateng og glitter. Med innslag av rosa. Årets festkolleksjon fra BikBok har klassiske snitt, samtidig som du kan velge lekre kjoler med store paljetter eller selskapsjakker med store rysjer – for de som vil bli lagt merke til! Toppene kombineres gjerne med bukser i klassisk snitt. Og husk detaljene: Selskapsvesker som matcher antrekket.

«Er det en gang i året man virkelig ikke kan bli "over dressed" så er det til jul. »
— Jannicke hos BikBok

Stilige og strøkne gutter

Fest = dress! Og den skal selvfølgelig sitte som støpt. Men det krever ekspertise og hjelp. Volt har utrolig mange flotte dresser, som med enkle grep tilpasses gutta. Vi anbefaler å få hjelp til å velge riktig dress, sånn at du får et antrekk som du føler deg vel i og ikke minst som kan følge deg gjennom maaange festlige anledninger. Vi har skredder på senteret som raskt kan justere favorittdressen.

Husk også en elegant og varm frakk, og prikken over i’en er selvfølgelig riktig farge på skjorte og et matchende slips. Volt KAN festantrekk – bruk kunnskapen til de flinke ansatte

«Det er fort gjort å glemme en fin frakk over dressen, men det er jo prikken over i'en»
— Frida hos Volt

It’s all in the details!

Festfine negler fikser Lakkbar. De tryller med gel og lakk, og det betyr at absolutt alle kan få de lekreste, lange neglene – som varer hele festperioden, også gjennom jula.

 

«Du trenger ikke ha lange, fine negler fra før av. Det kan vi lett fikse! »
— Jaqueline hos Lakkbar

Opp på hælene

Det er lov å være litt Askepott i førjulstiden. Gå på fest i de vakreste skoene, som får enhver prins til å smelte. Kanskje ønsker du forskjellige sko til firmafesten og julekvelden, utvalget er stort for både voksne og barn.

Pssst: Husk at gode tøfler er strålende gaver til liten og stor!

«Skoene må sitte godt, de skal jo bære deg hele kvelden. Og ikke minst på dansegulvet»
— Mille hos Eurosko
  • Publisert: 30. oktober 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn