Blomstrende jubilant!

30 år på Hvaltorvet – gratulerer Vigdis.

Hvor mange buketter som har varmet sandefjordinger gjennom tretti år har hun ikke tall på, men Vigdis Nordhagen Walnum er sikker på én ting: Hun elsker jobben sin på Floriss.

«Vi har flotte kunder som har kjøpt blomster jevnlig gjennom 30 år. Det er utrolig koselig å få følge de gjennom livets hendelser. Både de store anledningene, og ikke minst med den ukentlige buketten som ikke krever noen anledning.»
— smiler Vigdis

I 1992 var Vigdis Nordhagen Walnum 24 år, og sto som ny eier av blomsterbutikken som den gang lå i første etasje, der Jack&Jones ligger nå. Husker du det?

– Det var mye spenning da jeg tok over blomsterbutikken, som hadde hatt noen utfordringer. Men vi klarte å bygge opp en god forretning som kundene satte pris på, og i alle disse årene har jeg gledet meg til å gå på jobb. Ikke minst fordi jeg har flinke og lojale ansatte, forklarer Vigdis.

Blomster er ferskvare, og Floriss Hvaltorvet får buketter og planter levert flere ganger i uken.

– Vi har alltid et godt utvalg av ferdiglagde buketter som det er raskt for kundene å ta med seg. Vi merker at folk er travle, og da skal de selvfølgelig få vakre blomster når de er på farten, sier Vigdis, som har fagbrev som blomsterdekoratør og startet karrieren ved Sandefjord Hagesenter da hun var 14 år. Hun eier også Floriss Haslesenteret, der Cecilie R. Hansen er daglig leder.

Ifølge Vigdis er sandefjordinger glade i roser, som det går absolutt mest av. Men hun ser også at trenden blant de unge er litt annerledes, de vil gjerne ha nelliker, eucalyptus og spesielle planter.

Og Vigdis’ favoritt? Ranunkler og peoner.

«Disse 30 årene har vært utrolig fine, og Hvaltorvet er et godt sted å drive butikk. Vi har et bra miljø på kryss av forretningene, og senterledelsen, drift og KLP Eiendom er alltid på tilbudssiden. Men det beste er kunder som setter pris på vakre blomster, og en hektisk og variert arbeidsdag»
— avslutter Vigdis

Gratulerer med 30 blomstrende år, Floriss Hvaltorvet!

  • Publisert: 17. august 2022
  • Tekst: Inger-Anne Hem-Andersen

Logg inn