Apotek 1 Hvaltorvet

Apotek 1 er rådgiverapoteket framfor noen; Lett og finne og lett å spørre. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Vi håper at du vil oppleve disse sentrale verdiene når du besøker våre apotek og vårt internett.

Apotek 1 er Norges største apotekkjede med en markedsandel på om lag 40 prosent. Hos oss jobber 2500 dedikerte medarbeidere. Med 450 apotek fordelt på alle landets fylker og to grossistlagre er vi godt posisjonert til å forsette veksten og å tilby vår service og kompetanse til nye kunder og kundegrupper i hele vårt langstrakte land. Våre medarbeidere selger alle typer reseptbelagete og reseptfrie legemidler, og tilbyr også et bredt utvalg av kvalitetsikrede helse- og velværeprodukter til konkurransedyktige priser. Samtidig gir vi velkvalifisert veiledning til våre kunder.

Apotek 1 eies av Apokjeden AS som også eier legemiddelgrossisten Apokjeden Distribusjon. Den finske legemiddelgrossisten Tamro eier Apokjeden AS.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Logg inn