Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)

Espresso House

Espresso House´ historie startet i 1996 da den første kaféen ble åpnet av Charles og Elisabet Asker i Kyrkogatan i Lund, Sverige. Siden den gang har Espresso House utviklet seg til å blir Nordens største kaffebarkjede med over 400 kaffebarer fordelt på 5 land; Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark. Tross at mye har skjedd siden oppstarten for over 20 år siden, er fremdelses ryggraden den samme; En lidenskap for kaffe!

Telefon: 45940557
Åpningstid:
 10-20(18) Søndag 11-16

Espresso House er en svensk kaffekjede, og eies i dag av JAB Holding Company. Vi finnes i en rekke ulike byer i hele Norden. Vi brenner for kaffe, mennesker og miljø – samt det å skape verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest. For å klare denne ambisjonen er det nødvendig at vi har kvalitet i alle ledd – fra kaffebønnene, bakeriet og til våre ansatte.

Alle våre ansatte må gjennomføre baristakurs før de kan jobbe hos oss. Vi har også stor tro på utvikling av våre egne stjerner, og det er derfor mange utviklingsmuligheter innenfor selskapet. Vi er overbevist om at rette mennesker på rett plass er essensielt, og har derfor et stort fokus på opplæring innenfor kaffekunnskap, service og ledelse. Det er med dette grunnlaget vi kan gi verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest.

På Espresso House liker vi å ha kontroll i alle ledd, og tror derfor ikke på franchise. Vi vil at Espresso House-kulturen skal være tydelig i alle våre kaffebarer, uavhengig om du er i Stavanger, København eller Oslo, slik at du alltid vet hva du kan forvente som gjest hos oss.