Head Frisør

 

Ditt hår er vår lidenskap

 

FRISØR-TEAM
Vårt unike frisører-team ønsker deg velkommen til en hyggelig opplevelse. Med personlig service og litt «egen tid» i en hektisk hverdag. Kvalitet på vårt arbeid er vår stolthet, og ditt hår er vår lidenskap.

KVALITETS STEMPEL
Et av våre kvalitets stempel ligger hos frisør organisasjonen Intercoifurre. Intercoifurre er den mest anerkjente og innflytelsesrike frisør organisasjonen i verden. Head Frisør et av få medlemmer i Norge, og vi er en stolt ambassadør.

VÅR FORPLIKTELSE TIL DEG
Som vår kunde er vi forpliktet til å være en god rådgiver. Alt fra hva du burde gjøre hos oss i frisørstolen, og til hva vi kan anbefale deg å bruke hjemme av produkter til både pleie og styling.

KUNDEKLUBBEN
Head PLUSS gir deg som medlem helt unike tilbud, samt poeng for hver behandling. Vårt lojalitetsprogram gir deg gode fordeler som vår kunde.

PRODUKTER
I vår produktavdeling finner du profesjonelle hårprodukter for alle hårtyper og behov. Også for den som ønsker det helt unike og mest eksklusive innen hår og hodebunns pleie. Vi har et stort spekter og variasjon av produkter.

Vi ønsker deg velkommen til vår moderne og stilfulle salong på Hvaltorvet i Sandefjord.

Timebestilling:

Online/ www.headhair.no

App/ Fixit timebestilling/ Søk: Head Sandefjord

TLF/ 33 44 11 55

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Logg inn