Sunkost

Sunkost gir deg et bedre liv med helsekost
Sunkost ønsker å gi deg økt lyst på livet. Vi arbeider kontinuerlig for å finne og utvikle nye helsekostprodukter med høy kvalitet – slik at du kan oppleve en bedre hverdag.

Bestill på nett eller kjøp i butikk – valget er ditt!
Her på sunkost.no finner du bestselgerne og helsekostprodukter du kan abonnere på. Du handler hjemmefra, og får produktene direkte hjem i postkassen din. Dersom du ønsker personlig veiledning av våre kvalifiserte fagpersoner, er du velkommen i din nærmeste Sunkost-butikk.

Sunkost – størst innen helsekost
Sunkost er landets største og ledende butikkkjede innen helsekost. I butikkene våre er vi stolte over å presentere et stort utvalg gode og veldokumenterte produkter innen helsekost. Mange av dem kan vise til lang og omfattende forskning. Felles for dem alle er troen på at naturen har noe å tilby.

Produkter innen helsekost
Alle våre helsekostprodukter er av høy kvalitet. I Sunkostbutikkene finner du et rikt utvalg av vitaminer, mineraler, antioksidanter, naturligehudpleieprodukter, andre produkter for spesifikke behov og sunn mat og drikke, urte-teer, kaffe. Sunkost- butikkene har et meget godt vareutvalg, og nyhetene finner du hos oss!

Kunnskap og veiledning
Våre butikkveiledere hjelper deg og svarer gjerne på dine spørsmål. Felles for dem er høy kunnskap om produkter og helse.
Velkommen til Sunkost!

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

1. etasje i syd.

Logg inn