VOLT

Volt er et klassisk og ikonisk motekonsept for kvalitetsbevisste menn. Utvalg fra over 35 merker som Tiger of Sweden, Eton, Filippa K, Oscar Jacobson og Samsøe Samsøe, sikrer et solid løft av garderoben. I eksklusive butikklokaler settes inspirerende service og gode kundeopplevelsen i sentrum.
Volt fører alltid det siste innen både formal og casual wear, samt tidløse klassikere.
Ansvaret vi har gjennom å være en detaljhandler tar vi veldig seriøst. Vi jobber tett med vår CSR avdeling, og etterstreber å alltid være i front når det gjelder sosialt ansvar, bærekraft og veldedighet.
Idag, så presenterer vi vårt konsept i over 90 butikker i Norge, Sverige og Finland, og utvider, forbedrer og utvikler Volt universet.
Vårt mål og visjon er uendret – å skape et univers der hyggelige, serviceinnstilte selgere presenterer det beste utvalget av skandinaviske og internasjonale designere i et unikt og innbydende miljø.
Meld deg inn i vårt fordelsprogram, Volt Member, få bonus på alt du handler, eksklusive medlemstilbud og en oppmerksomhet på bursdagen din! Husk at det også er mulig å handle fra sofaen. Voltfashion.com har alltid fri frakt.

 

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Logg inn