Festdager på Hvaltorvet

Sandefjord stråler, med yrende liv i byen vår! Barna leker på Torvet, butikkene frister med sommerens nyheter og Kafka, La Baguette og Espresso House har uteservering på Torvet med is, kaffe og god mat og drikke på menyen.

Fest- og fridagene står i kø: 17. mai, Kristi himmelfart, pinse, sankthansaften, markedsdager, Bøljer i by’n, konfirmasjoner, bryllup og ikke minst sommerferie.

Forberedelsene til festen starter med antrekk og tilbehør, men hår, sminke og negler skal også skinne. Vi har to frisørsalonger, Nikita og Head, begge har superflinke frisører som tar hverdagsklippen, men også festhåret. Bestill også time hos nyåpnede Lakkbar, de sørger for at du får velstelte, vakre negler som varer. Lakkbar tilbyr i tillegg justering og farging av vipper og bryn.

Hele familien kan kles opp til fest og sommer hos oss. Lin er i motebildet for både ham og henne, og fargene er preget av duse pasteller. Det skal være avslappet, men ikke glem smykkene. De løfter antrekkene. Alle som jobber med klær og sko på Hvaltorvet er dedikerte eksperter som følger med på trender, og som er gode på å gi deg en personlig stil. Be om hjelp, det er derfor vi er her! Og husk at vi har skredder i 3. etasje, Systue Maral, som kan justere gamle og nye plagg.

Lindresser er i vinden. Denne er fra Match.

Gavene som varmer og varer – Gullfunn og Bjørklund har smykker og klokker til konfirmantene, mens TilBords og Kitch’n har bredt utvalg av kvalitetsgaver til nyetablerte eller de som har levd en stund. I tillegg finnes masse flott tilbehør som løfter festen hos Kremmerhuset, Kid, Princess og Nille, alle har også bredt utvalg av sommerens interiørtrender til hjem og hytte. Gavekort og sommerens litteratur finner du selvfølgelig hos Ark og Norli.

Ut og reise i sommer? Sjekk tilbudene på kofferter, bagger og toalettmapper hos Morris – husk, de har også gjenbruksvesker. Også må vi huske lek og moro. Ringo er selvfølgelig spesialister på leker for barna, men mye gøy som får frem gleden hos lekne voksne også. Mobilen gir både underholdning og informasjon, og Telenorbutikken og Teknikmagasinet sørger for at du er på nett gjennom sommeren. Teknikmagasinet reparerer mobilen mens du handler.

Blomster og mat er viktige ingredienser for fest og feriedager. Praktisk å parkere i kjelleren vår, og handle alt rett innenfor dørene. Du kan trille handlevognen direkte ut til bilen.

 

Vi gleder oss til å være med dere i sommerens små og store anledninger. Sandefjord stråler, og det gjør vi også. God service er gratis.

 

 

  • Publisert: 4. mai 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn