Handelsdagene – spekket med tilbud tre dager til ende

I tillegg alle attraktive tilbud, inviterer vi de minste til ansiktsmaling i Glassgården fra kl. 12-15 alle tre dagene. En populær aktivitet med kyndige ansiktsmalere. RingoBamsen besøker Hvaltorvet lørdag 16.7. i to omganger, kl. 11-12 og 13-14. 

I samarbeid med Sandefjord Byen Vår inviterer Hvaltorvet til Handelsdager i Sandefjord sentrum 14. – 16.7. Da er det en ting som gjelder; gode tilbud! Butikkene våre har hyller og stativer fulle av varer til supre priser. På torsdag den 14.7. flytter noen av butikkene våre i god kremmerånd ut på torvet. Der vil også den velkjente P4 traileren stå med underholdning og konkurranser for de fleste fra kl. 12-15. Fra fredag til søndag vil torvet fylles av foodtrucks fra Street Food Norway som serverer spennende og velsmakende streetfood fra ulike verdenshjørner fra kl. 12.

Under alle Handelsdagene inviterer vi de minste til ansiktsmaling i Glassgården fra kl. 12-15. En populær aktivitet med kyndige ansiktsmalere. RingoBamsen besøker Hvaltorvet lørdag 16.7. i to omganger, kl. 11-12 og 13-14.

Skulle sulten og tørsten melde seg under dagen, kan våre serveringssteder friste med mye godt og en deilig pause.

Her kommer en oversikt over de fleste av tilbudene:

 

  • Publisert: 13. juli 2022
  • Tekst: Geir Ellefsen

Logg inn