I Sandefjord by, der er det deilig…

Det blir liksom ikke helt sommer for hyttefolket, campinggjestene og tilreisende før man har besøkt Hvaltorvet.

Sandefjord er Sommerfjord, Sandefjord er Vestfolds Riviera, Sandefjord er Shoppingfjord med Hvaltorvet kjøpesenter midt i sentrum.

Det blir liksom ikke helt sommer for hyttefolket, campinggjestene og tilreisende før man har besøkt Hvaltorvet. Og det er kanskje ikke så rart med et senter og 54 butikker som oser av service og fagkunnskap, gode serveringssteder for enhver smak og rimelig tilgjengelig parkering i kjelleren. Det skjer mye i Sandefjord sentrum hele sommeren, men høydepunktet for shopping er uten tvil Handelsdagene fra 12. – 17. juli.  Da overgår butikkene i sentrum og Hvaltorvet seg selv med tilbud du neppe har sett maken til. Benytt sjansen til å fornye litt, og gjøre noen ekstra gode kupp. Og husk; nye tilbud hver dag hele uken.

I hele sommer kan Hvaltorvet friste med «Ukens sommerdeals» med nye attraktive tilbud hver uke. Følg med på www.sommergleder.no eller på Facebooksiden vår, vi legger ut tilbudene fortløpende.

På Hvaltorvet har vi det du trenger for å skape sommergleder og en hyggelig ferie, enten det er i båten, på hytta, på camping eller hjemme på verandaen. Les mer om alt du kan gjøre i Sandefjord her: https://www.vg.no/annonsorinnhold/hvaltorvet-sandefjord-2021/

God sommer!

  • Publisert: 15. september 2021
  • Tekst: Kodeks AS

Logg inn