Jeanette Berg -venninnehelg

Jeanette Berg

Jobber som selvstendig ansiktsterapeut og ekstrahjelp hos Sunkost Hvaltorvet.

Utdannet ansiktssone- og refleksterapeut i Danmark av Lone Sørensen og hennes internasjonale institutt. Er utdannet ansiktslymfedrenasje terapeut, håndsoneterapeut og Japansk facelift terapeut (naturlig ansiktsløft).

Er utdannet innen naturlig hudhelse, helsekost veileder og grunnfag medisin.

 

Ansiktsrefleksterapi(soneterapi)

En mild og dypt avstressende behandlingsform som via stimulering av reflekssoner- og punkter i ansiktet og kraniet jobber med mennesket i sin helhet. I ansiktssoneterapi jobber vi med ansiktet som et kart over hele kroppen. Bearbeidelse av disse sonene og punktene stimulerer kroppens helbredsystem, virker forløsende og jobber med å gjenskape balansen i deg. Ved å skape ro og flyt i både kropp og sinn, er den fantastisk avstressende, avspennende og muskelavslappende.  Metoden er en unik kombinasjon av soneterapi, akupunktur, indiansk og japansk massasje, orientalsk medisin, refleksologi og nevrologi.

FaceWorkout/ Facegym

En ansiktssmassasje bestående av nøye utvalgte teknikker innen ansiktsrefleksterapi, ansiktsmuskelstimulering, japansk facelift teknikker og ansiktslymfedrenasje.

Akkurat som kroppen og musklene våre har bruk for regelmessig bevegelse og mosjon, trenger også vår ansiktsmuskulatur bevegelse og mosjon. Ansiktsmassasjen kan hjelpe på å løse opp blokkeringer, redusere spenninger, øke blodsirkulasjonen og hjelpe på blek og livløs hud, samtidig som den balanserer kroppen, bidrar til å redusere stress og gir velvære til kropp og sinn. Ved jevnlig bruk vil musklene i ansiktet bli sterkere og mer tonet og ansiktet få mere glød.

  • Publisert: 14. mars 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn