Til innholdet
Åpningstider: 10-20 (18)

Alle ønsker på ett sted

Julegaver på Hvaltorvet

Velkommen til julegavehuset Hvaltorvet

Pepperkakehus

Pepperkakeby

Pepperkakehus hører julen til. Eiendomsmegler Krogsveen har invitert barnehager, skoler, SFO, foreninger og bedrifter til å lage pepperkakehus som stilles ut her på Hvaltorvet.

Ønsker meg fra Hvaltorvet

Snapchat

Prøv vårt «ønsker meg» filter på snapchat. Ta bilde av ditt julegaveønske og send det til venner og familie via snapchat. Kanskje ønske ditt går i oppfyllelse?

Kaffe & mat

På Hvaltorvet finner du spisestedene som gjør julehandelen ekstra trivelig – uansett om du er skrubbsulten eller på jakt etter en god kopp kaffe og et nydelig kakestykke.

Velkommen til en trygg handel

Vi oppfordrer kundene våre til å starte julehandelen tidlig i år. Minner om at vi har åpent kl 10-20 hver dag, og kl 10-18 på lørdager. På starten og spesielt på slutten av åpningstidene er det ofte færre besøkende.

Bruk gjerne inngangene våre i Glassgården eller rondellen i syd neste gang du er hos oss, da fordeler vi oss litt. Og pass på 1 meter`n til felles glede og omsorg.

Vi pakker gjerne inn gavene for deg

Fra mandag 7. – 23. desember fra kl. 14 (lørdager fra kl. 12) kan du ta med deg gavene dine til våre betjente pakkedisker i 2 etg. mellom Kitch`n og Vita. Vi pakker inn gavene mens du venter, eller du kan trygt levere inn gavene og avtale hentetidspunkt senere samme dag. Gavene pakkes inn med riktige til-og-fra lapper til avtalt tid. Enklere blir det ikke!

Pakketjenesten er gratis, men gavene må være kjøpt på Hvaltorvet. Velkommen til en trygg og god julehandel!

Gratis parkering

Gratis parkering i P-kjelleren fra 7. desember etter kl. 20:00. Det samme gjelder også under nattåpent. Under søndagsåpent 13. og 20. desember er det gratis i åpningstiden. Viktig å merke seg tidene. Koselig å komme til en tørr og varm bil etter julehandelen.

Nyhet! Gratis hjemkjøring av pakker

Denne julen har vi en kjempenyhet – vi tilbyr gratis hjemkjøring av pakker fra 1. – 22. desember.