Til innholdet
Åpningstider: 11–17 (11-16)

Alle ønsker på ett sted

Vi har julegaver til store og små

Velkommen til julegavehuset Hvaltorvet

Pepperkakehus

Pepperkakeby

Pepperkakehus hører julen til, og ekstra flott blir de som er bakt med mening. Eiendomsmegler Krogsveen har invitert barnehager, skoler, SFO, foreninger og bedrifter til å lage pepperkakehus som stilles ut.

Ønsker meg fra Hvaltorvet

Snapchat

Prøv vårt «ønsker meg» filter på snapchat. Ta bilde av ditt julegaveønske og send det til venner og familie via snapchat. Kanskje ønske ditt går i oppfyllelse?

Kaffe og mat

Kaffe & mat

På Hvaltorvet finner du spisestedene som gjør julehandelen ekstra trivelig – uansett om du er skrubbsulten eller på jakt etter en god kopp kaffe og et nydelig kakestykke.

Reisen til julestjernen

Utekino 19. desember

Vi inviterer til gratis utekino kl 17 og viser Reisen til Julestjernen. Det blir en stemningsfull og koselig filmkveld for hele familien. Oppfordrer publikum til å ta med seg ett ekstra pledd og en god jakke. PS! Værforbehold hvis regn.

Pakkehjelp

Fra mandag 9. desember kan du ta med deg gavene dine til pakkediskene. Her står flinke julehjelpere klare til å pakke inn gavene dine. Hver dag fra kl. 14 og frem til stengetid fra 9.12 frem til julaften.

Gratis parkering

Under nattåpent 12. og 19.12. kan du parkere gratis i parkeringshuset vårt fra kl. 20:00. Det samme gjelder under søndagsåpent 15. og 22.12. Da kommer du til en tørr og varm bil etter julehandelen.

Korsang

I desember synger BEAT koret søndag 15. desember og Sandefjord Blanda Kor torsdag 19. desember. En perfekt anledning til å få den riktige julestemningen.