Julegavehuset

Hvaltorvet har det meste av julegaver til de fleste, alt under ett tak.

JULEGAVEHUSET ER ÅPNET!
Igjen ønsker vi velkommen til Julegavehuset på Hvaltorvet – der vi har det meste av julegaver til de fleste, alt under ett tak. Bilen kan du parkere tørt og varmt i kjelleren, og er det behov for en liten pust i julehandelen – besøk et av våre koselige spisesteder.
Fra 9.12. tilbyr vi pakkehjelp i 1. etg. syd ved rulletrappene, der hyggelige ungdommer pakker inn gavene dine, enten der og da, eller til avtalt tid. Sandefjord Julemarked lager god julestemning på torvet, og når vi har søndagsåpent blir det stemningsfull korsang. Søndag 11.12. synger Sandefjord Blandede Kor og søndag 18.12. er BEAT som synger. Vi oppfordrer fortsatt til å bruke hele åpningstiden, og fra mandag 12.12. har vi langåpent til kl. 21 hver dag (lørdager til 18).

 

PAKKEHJELP
Fra 9. desember kan du ta med deg gavene du har kjøpt på Hvaltorvet til pakkediskene våre. Vi pakker inn gavene mens du venter, eller du kan trygt levere inn gavene og avtale et hentetidspunkt senere samme dag.
Gavene blir ferdig innpakket med riktige til-og-fra lapper til avtalt tid.
Pakketjenesten er gratis, men gavene må være kjøpt på Hvaltorvet.
Tid: 9.–23. desember fra kl. 13–20, lørdager fra kl. 13–18, søndager kl. 14–18.
Sted: 1. etg. syd v/rulletrappene.
Enklere blir det ikke!

 

ALLE BARN FORTJENER EN GOD JUL
Julegaveønsker fra barn som lever i familier med svak økonomi, henger på juletrær inne i Glassgården i 1. etg. og ved La Baguette i 2. etg. på Hvaltorvet. Fra 26. november vil det også henge kort på det store treet på Torget.
Hent et kort, kjøp en gave og gled et barn. På noen kort er det flere ønsker, du velger ut ett av disse. Gaven leveres i låst Røde Kors gavecontainer på Hvaltorvet, den står i Glassgården i 1. etasje. Vi sørger for at gaven kommer frem til rett barn. Du kan også Vippse ditt bidrag til 70420 merket «Julegave»

 

JULEPARKERING
I kjelleren på Hvaltorvet finner du en stor innendørs parkering med plass til 450 biler. Her står bilen tørt og trygt. Husk, når vi har langåpent er det gratis parkering etter kl. 20, og når vi har søndagsåpent er det gratis parkering i hele åpningstiden.

 

SANDEFJORD JULEMARKED – STEMNING I FØRJULSTIDEN
Besøk det koselige og stemningsfulle julemarkedet på Torget. I de små, røde bodene er det både julegodt og flotte gaver. Julemarkedet er åpent:
26.11 / 3.12 / 10.–11.12 / 17.–18.12
Lørdager kl. 11–17 og søndager kl. 12–17
KORSANG MED JULESANGER
På de to søndagsåpne dagene, 11. og 19.12., vil henholdsvis Sandefjord Blandede Kor og BEAT synge stemningsfulle julesanger ca. kl. 14.30, 15.30 og 16.30. La oss få julestemningen sammen på senteret.

  • Publisert: 30. november 2021
  • Tekst: Inger-Anne Hem-Andersen

Logg inn