Julegaver til hele familien

Tidlig ute med julegavene, eller i siste liten? Her er vårt beste tips: Bruk de flinke butikkansatte hos oss til å finne den perfekte gaven! De er på jobb for at du skal finne gaven som blir satt skikkelig stor pris på.

Jul i hjemmet

Gave til deg selv eller noen som samler på et spesielt servise? Vakre tallerkener og glass er bærende for festbordet, men er vel så mye en glede å ta frem i hverdagen. Tilbords har et utrolig stort utvalg av serviser, som passer alle anledninger og interiørstiler. Fra rustikk keramikk til løvtynn porselen. Og selvfølgelig har de julens serviser. Kom innom for inspirasjon til høytidsbordet!

«Alle de lekre julevarene i butikken passer som julegaver, om det så er til noen andre eller seg selv»
— Martine hos Tilbords

Barnas jul

Myke pakker er sånn passe gøy, harde pakker er topp! Ellen hos Ringo er gaveproff. Hun vet på en prikk hva barna blir mest glade for – uansett alder. Få gode tips av Ellen og de andre ansatte hvis de minste ikke har skrevet ønskeliste. Og husk at også voksne kan bli glade for leker og spill, vi blir aldri for gamle for en real Lego-utfordring eller en runde Yatzy.

 

«Myke pakker er sånn passe gøy. Harde pakker er topp! »
— Ellen på Ringo

Teknisk jul

Gode høretelefoner, praktisk barbermaskin, mini-kjøleskap eller radiostyrt bil. Teknikk er gøy og praktisk. Vi anbefaler en tur innom Teknikmagasinet, som har gaver som kommer med lyd, blinker eller gjør hverdagen enklere. Husk at de reparerer mobiler og iPads, kanskje noen trenger ny skjerm til jul?

«Kom innom så hjelper jeg deg å finne julegaven til den du tror har alt»
— Gudmundur på Teknikmagasinet

Jul for alle

Det er helt normalt å finne julegaver til familie og venner hos Normal! Besteforeldre kan for eksempel få en samling av godsaker: sjokolade, kaffe, oljer og kanskje en boks vitaminpiller? Duftlys og deilige såper er alltid hyggelig å få, og tenåringene får aldri nok av sminke og hårprodukter. Badeleker og skum til de minste, gavesett med deodorant og after shave til far.

Og husk julens godteri til deg selv!

 

«Hos oss finner du julegaver i alle prisklasser. Det trenger ikke å være dyrt for å glede noen »
— Camilla hos Normal
  • Publisert: 30. oktober 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn