Nå er det tid for venninnehelg!

Lenge siden jentene var samlet? Nå er anledningen her, Sandefjord inviterer til venninnehelg 31.3. 3.4. med et rikholdig program bare for dere.

Lenge siden jentene var samlet? Nå er anledningen her, Sandefjord inviterer til venninnehelg 31.3. 3.4. med et rikholdig program bare for dere. Her blir det latter, smil, inspirasjon, spennende smaker, kunst, litt alvor og mange andre venninneopplevelser – alt i gangavstand.
Det er Hvaltorvet i samarbeid med Sandefjord Byen Vår og Visit Vestfold som har tatt initiativet til å lage en skikkelig venninnehelg i Sandefjord som tilbyr et bredt program som spenner fra moteshow, foredrag og boblesmaking til yoga, strikkekafé og kajakkpadling.

Tips & triks for venninner på Hvaltorvet

Hvaltorvet inviterer til «Inspirasjon & tips til hagen» torsdag 31.3. kl. 18:00.
Foredragsholder Ingunn Anvik fra Ingunns Hage. www.ingunnshage.no i Kafkas`s vinterhage. Bestill gjerne bord på https://www.facebook.com/kafkasandefjord/ Det er begrenset antall plasser.

Lørdag 2.4. Kl. 11-14 er det «Inspirasjons Pop-opp» – personlig veiledning mote, interiør og stil. Rådgivere fra StudioBolig. www.studiobolig.no. Hvaltorvet, 2 etg. nord.

Damenes tur til å skinne
Etter to lange Covid-år hvor mange husmor ferier og venninneturer har blitt utsatt, er tiden inne for å skape nye minner. Denne helgen blir det damenes tur til skinne. Ved å legge venninneturen til egen by støtter man samtidig opp om de lokale butikkene og bidrar til en blomstrende og bærekraftig handel.

Kortreist ferie
Lite slår følelsen av å sjekke inn på hotell og ha helgen foran seg med byens tilbud rett utenfor døren. Uansett om man bor i Sandefjord eller er tilreisende, kan en velsmakende middag på en av byens restauranter etterfulgt av en festlig kveld på byen, skape herlige minner. Gode venninnetilbud på overnatting på Hotel Kong Carl og Clarion Collection Hotel Atlantic hele helgen hvis man ønsker en kortreist ferie.

Venninner til topps
Etter helgens festligheter på restauranter og utesteder kan man velge mellom en avslappet søndag med kunstutstilling, kafébesøk og venninnelunsj eller ta en tur i høyden.
Sandefjord Turistforening inviterer til en guidet venninnetur til de fire bynære utkikkstoppene Preståsen, Mølleråsen, Midtåsen og Mokollen. Dette blir en søndagstur preget av latter og turglede som passer for deg som liker å være ute og dele gode øyeblikk med andre.

Hele programmet finner du her:
https://www.visitvestfold.com/venninnehelg/

Det er bare å begynne planleggingen og invitere gjengen!

  • Publisert: 17. mars 2022
  • Tekst: Inger-Anne Hem-Andersen

Logg inn