Nye butikker på gang

Denne våren vil det være noen spennende endringer i butikkmiksen vår.

Torsdag 10. mars åpner VOLT i Urban sine gamle lokaler. VOLT er et spennende konsept som tilbyr klær og mote for menn. De tilbyr flere kjente varemerker som bl.a Filippa K, Tiger of Sweden, These Glory Days, Oscar Jacobson, Eton og Samsøe & Samsøe. I Volt jobber de sammen for å gi sine kunder førsteklasses service og for å nå sitt mål om å være et naturlig førstevalg innen herremote. Bli kjent med VOLT!

Mappstore flytter i disse dager rett over gangen, og inn i wow sine gamle lokaler. Der flytter de inn i nyoppussede lokaler og gleder seg veldig til å ta imot både gamle og nye kunder. Mappstore sin nettbutikk.

Hvalen Apotek1 flytter fra Storgata og inn i Flying Tiger sine lokaler i 1. etasje hos oss. De vil åpne dørene i april.

Til sommeren så vil Name it åpne i lokalet der Mappstore var, som da blir slått sammen med tidligere Lace. Så det blir et stort og flott lokalet til Name It, som tilbyr trendy designs med et sterkt fokus på denim – og alltid med komfort, sikkerhet og kvalitet i tankene. De gjør alltid sitt ytterste for å gi deg den rette stylen, til rett tid og til riktig pris. Hos NAME IT lar de seg inspirere av barns oppriktighet og forsøker å se verden gjennom deres øyne.  De kler opp babyer, barn og ungdom til enhver anledning og alltid med stil. Besøk hjemmesiden her.

  • Publisert: 9. februar 2022
  • Tekst: Inger-Anne Hem-Andersen

Logg inn