Søstrene Grene har åpnet

Den 9. februar åpnet Søstrene Grene dørene til sin første butikk i Sandefjord. Butikken har detaljkjedens nyeste, sanselige og estetiske butikk-konsept «Retail for the senses».

Innbyggerne i Sandefjord og omkringliggende byer kan nå besøke Anna og Claras vidunderlige verden i sitt lokalområde. Den 9. februar åpnet Søstrene Grene sin helt nye butikk i 2. etasje syd (ved Vero Moda).
Den nye 220 m2 store butikken byr på Søstrene Grenes velkjente sortiment av interiør, hobbyartikler, leker, mindre møbler, kjøkkenartikler og mye mer.

En unik og sanselig butikkopplevelse
Duften av trekasser og te, den klassiske musikken, de varme fargene og den behagelige, dempede belysningen. I den nye butikken på Hvaltorvet kjøpesenter har den danske detaljkjeden, grunnlagt i 1973, gjort litt av en innsats for å ønske kunderne velkommen til en unik og sanselig butikkopplevelse.
Her kan man oppleve Søstrene Grenes nyeste butikk-konsept «Retail for the Senses», som tilbyr en enestående butikkopplevelse, designet for å vekke alle sanser og invitere kunden på en utforskende reise gjennom butikken.
Med konseptet har butikkjeden jobbet med å videreutvikle den velkjente butikklabyrinten slik at flyten er blitt enda mer organisk. I tillegg har idéen om «byen» fungert som inspirasjon og store områder, som viser produktkategoriene, er blitt innarbeidet i butikkdesignet slik at kunden kan ta en pause og gå på oppdagelsesferd ved besøket i butikken.

Festlig åpningsfeiring
Franchise-partnerne Jostein og Marianne Moen, som står bak fire andre butikker på Østlandet i Norge, står også bak butikken i Sandefjord:

«Vi gleder oss over å ha funnet enda en flott lokasjon, denne gangen i Sandefjord, i et område der Søstrene Grene har mange lojale kunder. Den nye butikken på Hvaltorvet kjøpesenter blir den 11. Søstrene Grene-butikken i Norge med det nye «Retail for the Senses» butikk-konseptet. Vi håper å kunne begeistre kundene våre med en ny sanselig butikk og gleder oss til en riktig festlig åpningsdag.»

 

Følg Søstrene Grene på Facebook for nyheter

  • Publisert: 24. januar 2024
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn