Vi har fått ny logo og profil

Vi ønsket oss en profil og en logo som var mer fremtidsrettet og moderne. Hvaltorvet som navn består, men rammen er endret og ikke minst fargen og formen. I tillegg til logoen, etablerer vi en ny pay-off, eller slagord om du vil; Med glede i sentrum.

Hvaltorvet fikk ny logo i 2008 i forbindelse med utvidelsen av senteret. Siden den gang har logoen prydet bygget, tusenvis av annonser og mange, mange aktiviteter. Vi fyller 30 år denne høsten og besluttet i den anledning å fornye oss litt logo- og profilmessig. Hvaltorvet er vært en del av sentrum og mange av byens borgere i disse årene, og vil gjerne være det også i mange, mange år fremover.

Vi ønsket oss en profil og en logo som var mer fremtidsrettet og moderne. Hvaltorvet som navn består, men rammen er endret og ikke minst fargen og formen. I tillegg til logoen, etablerer vi en ny pay-off, eller slagord om du vil; Med glede i sentrum. Vi skal være stedet for shopping, sanseopplevelser og sosiale møter. Vi skal gi deg en merverdi hver gang du besøker oss. Vi skal spre glede i sentrum. Det er ambisiøst, og det er kanskje ikke hver gang vi lykkes – men vi skal love å prøve hardt og inderlig.

God service er ferskvare, og vi må sørge for at Hvaltorvet ikke går ut på dato.

Håper du liker vår nye profil!

 

  • Publisert: 15. september 2021
  • Tekst: Kodeks AS

Logg inn