Vinterferien 2023

Årets vinterferie er snart her og vi gleder oss til å få besøk av barn i alle aldre. 

Gratis flette og/eller spray-farge

Mandag 20. februar kan alle barn få en flott flette og/eller spray-farge i håret. Kom og velg farge selv, hos Nikita i 1. etasje mellom klokken 12-15.

 

Ansiktsmaling

Tirsdag 21. februar og Onsdag 22. februar blir det gratis ansiktsmaling i Glassgården (mellombygget i 1.etasje), på Hvaltorvet, fra klokken 12-16 begge dager. Hvem vil vel ikke se ut som en liten prinsesse eller Spiderman. Denne aktiviteten er like populær fra år til år.

Se arrangement på Facebook.

Foto: Silje Østby Thune/ Søt barneunderholdning.

 

Skøytedag med gratis pølser og kakao til alle barn

Torsdag 23. februar klokken 12-15, gjentar vi suksessen med skøytedag på skøytebanen i Thor Dahls gate. Her er alle hjertelig velkommen til en morsom dag på isen. Det blir servert gratis pølser, og alle barn som går på skøyter får med seg en kakao-bong.  Bongen kan brukes på valgfritt spisested på Hvaltorvet innen 25. februar. NB! Værforbehold.

For de som ikke har skøyter er det mulig å låne dette gratis hos Frivillighetssentralen. Sjekk Frivillighetssentralens egne åpningstider og mulighet for utlån her.

I tillegg har Intersport på Hvaltorvet -20% på alle skøyter hele uken.

Se arrangementet på Facebook

 

 

Fuck cancer

Fredag 24. februar klokken 11-14, kommer representanter fra Kreftforeningen til oss for å informere om sitt nye tilbud «Hverdagshjelpen», i Sandefjord. Samtidig er alle velkommen til å sitte ned og lage «fuck cancer» armbånd. Armbåndene selges så til inntekt for Kreftforeningen og Ung kreft. Lager du 5 armbånd får du ett gratis, som takk for hjelpen.

Se arrangement på Facebook.

 

Spis ute uka

I år som i fjor er det «Spis ute uka» i vinterferien. Dette er et samarbeid mellom ulike spisesteder i hele sentrum. På Hvaltorvet kan du kose deg på La Baguette med en toast-baguette med ost og skinke, inkludert brus, til 100kr.

Du kan lese mer om arrangementet på Sandefjord Byen Vår sine sider her. 

 

I vinterferien er alle velkommen til hyggelige dager her hos oss.

  • Publisert: 6. februar 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn