Program for vinterferien 2024

Årets vinterferie er snart her og vi gleder oss til å få besøk av barn i alle aldre. 

Mandag: Skøytedag med gratis pølser og kakao til alle barn

Mandag 19. februar klokken 12.00-15.00, gjentar vi suksessen med skøytedag på skøytebanen i Thor Dahls gate. Her er alle hjertelig velkommen til en morsom dag på isen. Det blir servert gratis pølser, og alle barn som går på skøyter får med seg en kakao-bong.  Bongen kan brukes på valgfritt spisested på Hvaltorvet innen 25. februar. NB! Værforbehold.

For de som ikke har skøyter er det mulig å låne dette gratis på stedet.

 

 

Tirsdag: Ansiktsmaling

Tirsdag 20. februar blir det gratis ansiktsmaling i Glassgården (mellombygget i 1.etasje), på Hvaltorvet, fra klokken 11.00-15.00. Hvem vil vel ikke se ut som en liten prinsesse eller Spiderman. Denne aktiviteten er like populær fra år til år.

 

Torsdag: Fuck cancer workshop

Torsdag 22. februar klokken 12-15, kommer representanter fra Kreftforeningen for å ha worshop hos oss. Alle velkommen til å sitte ned og lage «fuck cancer» armbånd. Armbåndene selges så til inntekt for Kreftforeningen og Ung kreft. Lager du 5 armbånd får du ett gratis, som takk for hjelpen.

Se arrangement på Facebook.

 

Lørdag: Skreddersydd hudpleierutine

Lørdag 24. februar, klokken 11.00-17.00 er det tid for hudpleie! De dyktige jentene fra Rituals står klare i Glassgården, for å gi en gratis konsultasjon til deg og din hudtype. I tillegg blir det gode tilbud og konkurranse med trekning av ansiktsmaske, rens og nattkrem.

 

 

 

 

I vinterferien er alle velkommen til hyggelige dager her hos oss.

  • Publisert: 31. januar 2024
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn