Årets sommerguide fra Hvaltorvet – Inne og ute!

Dette er de ansatte ved Hvaltorvet sine beste tips for en herlig sommer: Florlett mote, raske briller, smakfull sommermat og morsomme spill for både små og store!

Inne og ute

Når roen senker seg hjemme eller på hytta i sommer, er det lite som slår følelsen av å legge seg i en sval sommerdyne med godt sengesett.
Berit Nystad er daglig leder på Princess og har én anbefaling til alle: Sommerdundyner.

«Sommerdundyner puster, er svale og lette. Vi tilbyr dundyner i ulike prisklasser. Alle dynene er av høy kvalitet, norskproduserte og Svanemerket, med fokus på miljø. »
— Berit Nystad

Sammen med sateng- eller kreppsengesett er det en drøm å legge seg. Sommerdun og krepp er på salg hos Princess gjennom hele sommeren.

 

Grillkos

Hos Ruth Moen på Kitch’n får du alt du trenger til grillfesten, som blant annet gode kjøttkniver, fine drinkglass og populært Mummi-servise til barn.

«Jeg kan også anbefale termoflasker til mat og drikke om sommeren. De gjør det enkelt å holde drikken kald og maten varm når du skal spise på stranden, på båten eller i parken.»
— Ruth Moen på Kitch'n

Bla i bildekarusellen for å se deler av Kitch’ns utvalg.

Fornye sommerstilen eller interiøret hjemme? På jakt etter ting til å aktivisere venner og familie? Her får du en guide til både aktivitetermote og sommermat.

  • Publisert: 30. juni 2022
  • Tekst: Inger-Anne Hem-Andersen

Logg inn