Sommertips fra oss på Hvaltorvet – Vi har alt under ett tak

Bruk tiden med de du er glad i og ikke stress. Vi har tross alt åpent helt til klokken 20.00 (18.00 på lørdag). Hos oss finner du alt fra grillmaten til antrekket og du kan parkere i kjelleren. Effektivt og enkelt.

Fikser mobilen mens du handler

 

Har mobilen falt i bakken da du skulle ta feriebilder? Knuste skjermer eller telefoner som ikke fungerer optimalt er irriterende, vi er jo avhengige av mobilen for både informasjon, kommunikasjon, spill og underholdning.

Teknikmagasinet reparerer både nettbrett og mobiler. Og de gjør det mens du venter, eller handler. De har også brukte mobiler til salgs, som er gjennomgått og istandsatt før de selges videre. Et godt alternativ dersom du må ha ny telefon og ikke vil la det gå altfor mye utover feriebudsjettet.

Pass på synet i sola

UV-stråler er skumle saker for øynene. De bør derfor beskyttes godt, også når det er overskyet. Brilleland har et stort utvalg av solbriller for barn, ungdom og voksne. Og alle er CE-sertifisert, det betyr at de gir optimal beskyttelse mot UV-stråler.

Husk at det kan være lurt å bruke briller som er egnet for sommerens aktiviteter. For eksempel vil en god sportsbrille være godt egnet for båtlivet. De sitter godt og skjermer også for lys som kommer inn fra siden.

Inne og ute

Når roen senker seg hjemme eller på hytta i sommer, er det lite som slår følelsen av å legge seg i en sval sommerdyne med godt sengesett.
Berit Nystad er daglig leder på Princess og har én anbefaling til alle: Sommerdundyner.

«Sommerdundyner puster, er svale og lette. Vi tilbyr dundyner i ulike prisklasser. Alle dynene er av høy kvalitet, norskproduserte og Svanemerket, med fokus på miljø. »
— Berit Nystad

Sammen med sateng- eller kreppsengesett er det en drøm å legge seg. Sommerdun og krepp får du kjøpt hos Princess gjennom hele sommeren.

 

Blomstrende sommer

 

Husk vertinnebukett! Det er alltid veldig hyggelig å ha med en blomstrende hilsen hvis du skal på sommerfest. Eller kanskje du selv skal ha gjester og vil pynte med sommerens vakre blomster? Floriss følger alltid årstidene med nydelige avskårne buketter, som er like fine å gi som å få. Floriss har også andre fine gavesett, som smaker godt eller dekorerer sommerhjemmet

Og du? Som medlem av Hvaltorvets kundeklubb får du alltid 15% rabatt hos Floriss! Send kodeord «Hval» til 2422, så blir du medlem du også.

  • Publisert: 30. juni 2023
  • Tekst: Malin Ramberg

Logg inn