Årets sommerguide fra Hvaltorvet – Mote!

Dette er de ansatte ved Hvaltorvet sine beste tips for en herlig sommer: Florlett mote, raske briller, smakfull sommermat og morsomme spill for både små og store!

Årets sommermote for ham og henne!

Sommerkjoler i sterke farger

Hege Follestad og datteren Mathilde driver nisjebutikken 2Generasjoner på Hvaltorvet. Her tilbyr de moteriktige klær til eldre og yngre kvinner med merker som blant annet Noella, Vila, Bibba, Nora Norway, Hést, Parami, Banana Moon, og Manzini.

 

«Vi elsker å jobbe om sommeren og kan ikke huske sist vi tok oss fri. Å møte både turister og lokale fjes er fantastisk.»
— sier mor og datter i 2 Generasjoner

– I sommer er det superpopulært med kjoler og sett i sterke farger og lette stoffer som lin og viskose. For å fullføre looken anbefaler vi en behagelig sommerstrikk over og sneakers til, smiler Hege og Mathilde.

Sommermote for stilbevisste herremenn

I år er spesielt overdeler og underdeler i lin populært blant menn.

«Vi ser at menn tør å utforske litt mer med farger, så blant årets sommerfarger finner vi rosa, lilla og gult. Fine farger å kombinere med mer nøytrale nyanser. »
— sier Frida Simmenes på Volt.

Volt på Hvaltorvet tilbyr alt fra streetwear til klassisk maritim stil og dress.

– Vi har noe til alle, smiler Frida.

Solbriller – prikken over i’en

Usikker på hvilke solbriller som passer deg? Blant årets trender er det briller med stor innfatning som gjelder til eldre kvinner og smalere innfatninger til yngre. Raske briller og tidløse Raybans er en slager for herrer.

«Aller viktigst er å finne en solbrille som kler deg.»
— sier Kjell Johanessen, daglig leder på Synsam Hvaltorvet.

Kjell og resten av gjengen på Synsam Hvaltorvet bistår deg gjerne med å finne fasongen og fargene til deg og din stil.

FAVORITT: Elias, optikerlærling hos Synsam har funnet sin favoritt fra YSL: – Fasongen er moderne og fargene matcher tonene mine, sier han.

Fornye sommerstilen eller interiøret hjemme? På jakt etter ting til å aktivisere venner og familie? Her får du en guide til både aktiviteter, mat og interiør.

  • Publisert: 30. juni 2022
  • Tekst: Inger-Anne Hem-Andersen

Logg inn